‘Ion Dolănescu avea 2 milioane de euro sub saltea’. Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, noi acuzații șocante

Data publicării:
Ionuț Petrescu și Ion Dolănescu, colaj foto, sursa facebook
Descriere foto: Ionuț Petrescu și Ion Dolănescu, colaj foto, sursa facebook

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu a făcut noi declarații șocante despre regretatul artist.

Ion Dolănescu s-a stins din viață în anul 2009. Artistul a lăsat în urma lui o mare durere, dar și un adevărat război între fiii săi, Ionuț și Dragoș. Cei doi s-au luptat ani la rând pentru moștenirea de un milion de euro. La un moment dat, Dragoș Dolănescu a mărturisit că tatăl său avea o sumă imensă de bani sub saltea. Mai mult decât atât, acesta îl acuza pe fratele său,  Ionuț Dolănescu, că a luat toți banii din casa tatălui său după moartea acestuia.

”Tata a ascuns în casa cea mare din București 1.800.000 de euro, iar Ionuț a luat toată suma!”. Dragoș mai susținea atunci că tatăl lui nu avea încredere în bănci și că de aceea a decis să își strângă averea “la saltea”, spunea Dragoș Dolănescu.

Acum, Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu face noi declarații șocante. Acesta a mărturisit că lucrurile au stat cu totul diferit față de cum declara Dragoș Dolănescu în urmă cu 12 ani.

”Nu, Ion Dolănescu nu a ținut niciodată banii în casă. Doar la țară se țineau banii la saltea. Dragoș spune multe, dar, fapte? Ion Dolănescu nu strânsese mulți bani, nu era un zgârcit, dimpotrivă. De câte ori ieșeam pe afară îmi mai dădea bani de buzunar, pentru o prăjitură. Aveam tot ce îmi doream, la el în casă chiar nu duceam lipsă de mâncare, de bani, de nimic. El era topit după copii, flori și cățelușa Ledy”, a spus bărbatul, pentru Impact.ro. 

 

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu vrea să facă testul ADN

Ionuț Petrescu a declarat  că mama lui a locuit în casa maestrului și a întreținut relații intime cu acesta. Petrescu are și o cerință în cazul în care se va efectua testul ADN. Bărbatul solicită prezența Direcției Generale Anticorupție în momentul recoltării probelor.

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului.

Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (...) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel