Ionuț Dolănescu vrea să îngroape securea războiului cu fratele său. Cum a reacționat Dragoș Dolănescu: „Îi recomand să se ducă la doctor, să se revizuiască”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Scandalul dintre frații Dolănescu pare de neoprit. Ionuț Dolănescu susține că vrea să facă pace cu fratele său, însă acesta a avut o reacție neașteptată. 

Ionuț și Dragoș, băieții regretatului Ion Dolănescu, sunt în continuare la cuțite. Cei doi s-au războit ani la rând pe averea tatălui său. Sătul de toată această situație, Ionuț Dolănescu recunoaște că  ar vrea să se împace cu fratele său, Dragoș. Cu toate astea, fratele său a avut o reacție neașteptată, în momentul în care a auzit de intențiile lui Ionuț Dolănescu. 

Ionuț Dolănescu vrea să îngroape securea războiului cu fratele său

Ionuț Dolănescu susține că s-a judecat opt ani de zile cu fratele său pe casa în care a locuit regretatul lor părinte. În urma proceselor, Ionuț Dolănescu a fost nevoit să-i plătească o sumă usturătoare lui Dragoș Dolănescu. Totodată, artistul susține că că fratelui său i-au revenit 150.000 de euro, dar și o vilă în Sinaia, pe care ar fi lăsat-o în paragină. 

„Opt ani de zile m-am judecat cu Dragoș pentru această casă, a trebuit să îi plătesc o sumă usturătoare, ca să rămân eu cu această casă. I-au revenit lui 150.000 de euro, i-a revenit lui vila din Sinaia, care e o vilă mai nouă, are și 2.000 de metri pătrați. Se pare că nu a făcut nimic acolo. Din păcate, vila e în paragină, dar eu nu am vrut să se întâmple acest lucru cu casa în care a trăit și a și murit tatăl meu, Ion Dolănescu”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, potrivit spynews.ro.

Ionuț Dolănescu recunoaște că ar vrea să se schimbe situația dintre el și fratele său, Dragoș. 

„Ce mai avem de împărțit? S-au încheiat toate. Îmi pare rău că nu e loc de «bună ziua», dar poate că timpul le așază. (…) Lucrurile s-au împărțit, așa cum a trebuit, jumate-jumate, i-am dat și o sumă de bani care mi-a fost impusă de către instanță să o dau în trei luni de zile. Nu a fost deloc ușor, noroc că mama a fost bună cu mine și m-a mai împrumutat cu niște bani, că nici nu aveam atâția bani. De unde să am atâta?”, a mai spus artistul. 

Dragoș Dolănescu: „Face interviuri în care mă atacă foarte dur și altă dată vrea să se împace”

Dragoș Dolănescu nu vrea să audă de nicio împăcare și continuă acuzațiile la adresa fratelui său. 

„De-a lungul acestor 14 ani de când tata nu mai este, Ionuț a avut discursiuni din acestea, ba că vrea să se împace cu mine, ba că face un cântec nou, în care mă atacă foarte dur și face interviuri în care mă atacă foarte dur și altă dată vrea să se împace. Așa că nu este nimic nou această declarație din partea lui”, a mărturisit Dragoș Dolănescu, pentru Antena Stars.

Bărbatul îi recomandă fratelui său să ceară ajugtorul unui medic, pentru a-și schimba comportamentul. 

„Sunt oameni care la un moment dat sunt într-o stare maniacală, iubesc pe toată lumea, vor pace și cinci minute după aceea intră într-o depresie și devin foarte triști sau foarte agresivi. Din partea mea, ca doctor în psihiatrie, eu îi recomand lui Ionuț să se ducă la doctor, să se revizuiască”, a adăugat Dragoș Dolănescu, oentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Dragoș Dolănescu, dezvăluiri șocante la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce spune despre fratele său: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel