Frații Dolănescu, la cuțite de 13 ani. Dragoș Dolănescu: Nu cred că ne vom împăca vreodată

Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Frații Dolănescu nu văd nicio urmă de împăcare, chiar dacă a trecut așa mult timp de la moartea tatălui lor.

Frații Dolănescu sunt în război de aproximativ 13, încă de când tatăl lor s-a stins din viață. Dragoș a explicat și care sunt motivele pentru care, în viziunea lui, împăcarea nu va avea loc prea curând.

”Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.

Dragoș duce dorul vremurilor trecute

”Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare”, a mai declarat acesta.

Ce își amintește bărbatul despre regretatul artist

Dragoș își amintește faptul că tatăl lui era un bărbat foarte dorit de femei, care făceau tot felul de gesturi pentru a-l surprinde și pentru a-i capta atenția. 

”Altul ca el nu mai era la acea vreme. Era foarte frumos, talentat. Femeile l-au iubit, l-au adorat. Acele femei au acum cam 70 de ani. Îi trimiteau scrisori, stăteau ciorchine la poarta lui, îl sunau pe telefonul fix. Toată lumea știa unde locuiește marele artist. Asta nu înseamnă și că le-a iubit pe toate sau că s-ar fi culcat cu ele!”, a continuat acesta.

Ionuț Petrescu are grijă de mormântul lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu este plecat de foarte mult timp din România și duce dorul locului natal, însă, în tot acest timp, Ionuț Petrescu, presupusul fiu al artistului, are grijă de mormântului acestuia.

"Îi mulțumesc că îi pune lui tata lumânări și flori la mormânt, eu și Ionuț Petrescu am fost multă vreme certați, a zis vorbe grele. Pentru gestul lui frumos, de a avea mereu grijă de mormântul lui tata, eu fiind la așa mare distanță de țară, l-am iertat însă pentru tot.", a mai dezvăluit acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel