Horia Moculescu a dezvăluit motivul pentru care nu mai poate ieși afară din casă

Data publicării:

Horia Moculescu a mărturisit de ce îi este greu să mai iasă din casă.

Celebrul compozitor Horia Moculescu a explicat de ce nu mai iese din casă în această  perioadă. La 86 de ani, artistul nu mai poate face față căldurii. El precizează că ce e în jur de 25 de grade este acceptabil, însă când temperaturile din Capitală ating 40 de grade pentru acesta este prea mult. Pentru a se înarma împotriva temperaturii ridicate, compozitorul pune pe poziții mai multe ventilatoare care îl păzesc de arșiță. Cu atât mai mult, și aerul condiționat este activ în permanent în casa acestuia.

„Nu ies din casă, dar m-am uitat cum va fi vremea. Astăzi au fost 25 de grade, am ieșit puțin. La 39, 40 de grade nu se poate, nu mai suport căldura. În casă sunt înconjurat de toate ventilatoarele, iar aerul condiționat este pornit nonstop”, a spus compozitorul pentru Playtech Știri.

Vezi și: Horia Moculescu, rețeta mușchiulețului de porc perfect. Ce ingredient secret are artistul: „Rezultatul final este unul spectaculos”

Vezi și: Horia Moculescu, replică pentru fosta soție. Cum răspunde artistul acuzațiilor: „Nu înțeleg ce se întâmplă cu ea”

Vezi și: Fiica lui Horia Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Tremuram de frică”. Ororile la care a asistat în copilărie

Aproape îi tăiase piciorul cu toporul

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, de la Kanal D2, Nidia Moculescu, fiica celebrului compozitor, a prezentat câteva momente de groază din istoria lor de familie. Cu o ocazie, ea a asistat la o luptă dintre Horia Moculescu și un fost iubit al mamei ei, care era să-i taie piciorul artistului.

 „Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un… domn. Și când tata ne-a lăsat la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-meu cu un topor. A spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la Poliție, lângă o sobă și tremuram de frică”, este confesiunea dramatică făcută de Nidia Moculescu în emisiunea de la Kanal D2.

Vezi și: Fiica lui Horia Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Tremuram de frică”. Ororile la care a asistat în copilărie

Vezi și: Horia Moculescu a ajuns pe masa de operație. Cum se simte artistul: „Nimeni nu face intervenții chirurgicale la...”

Vezi și: Horia Moculescu, reacție acidă, după ce România a ratat finala Eurovision 2023. Artistul cere socoteală TVR-ului: „Bani de care ne-am băutut iar joc”

Motivul certurilor

Oamenii care ajung să audă această poveste se îngrozesc și se întreabă care ar fi putut fi motivul neînțelegerilor dintre Horia Moculescu și fosta sa soție, Mariana. De aceea, fiica compozitorului, Nidia, a explicat motivul conflictelor dintre cei doi.

„N-a fost o greutate financiară. Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles. Mama începea de obicei. Femeile au gura mare. Eram mică, era geloasă. Eu n-am un copil, nu știu să spun cum e și cum aș fi reacționat la 22 de ani. Dar acum, da. Acum e mama”, a adăugat Nidia, potrivit sursei citate.

Vezi și: Horia Moculescu solicită retragerea României de la Eurovision: ”Aici nu e vorba doar de TVR, e implicat tot fenomenul muzical”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel