Horia Moculescu, reacție acidă, după ce România a ratat finala Eurovision 2023. Artistul cere socoteală TVR-ului: „Bani de care ne-am băutut iar joc”

Data publicării:
Horia Moculescu, foto TVR
Descriere foto: Horia Moculescu, foto TVR

Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision.

Horia Moculescu nu s-a putut abține și a transmis un mesaj acid, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Artistul a recunoscut că este dezamăgit de prestația lui Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre.

Horia Moculescu, reacție acidă, după ce România a ratat finala Eurovision 2023

Horia Moculescu s-a arătat dezamăgit de semifinala Eurovision 2023. Artistul este de părere că România nu trfebuie să mai participe la Eurovision. În acest sens, Horia Moculescu a transmis și un mesaj pentru Dan Turturică, șeful TVR.

„La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil. Am primit primele reacții din partea norvegienilor cu ceva timp înainte de concurs, după ce ei au vizionat acel videoclip de prezentare a reprezentantului nostru.

Ei au spus că îi durea carnea uitându-se la ceea ce am făcut noi. Și nici atunci nu am luat în seamă un ultim semnal de alarmă. S-au făcut niște greșeli impardornabile', a declarat Horia Moculescu, potrivit playtech.ro.

Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului

Horia Moculescu susține că TVR-ul ar trebui amendat și că nu s-au făcut pregătirile necesare pentru ca prestația lui Andrei Theodor să fie într-un cadru de spectacol.

„Cine l-a trimis pe copilul ăla pe scenă, într-o sală cu mii de locuri, absolut singur. Toți ceilalți au o avut o coregrafie, ceva! Noi nici măcar un desen pe fundal! Ar trebui ca producătorii show-ului nostru să fie amendați! M-am săturat de acel Dorel din TVR! Cineva trebuie să ceară să se dea socotoleă pentru banii de la buget, mulți sau puțini, de care ne-am bătut iar joc. Iar despre copilul acela, despre băiatul nostru, ce ar mai fi de spus? Visele lui s-au năruit la miezul nopții de după concurs. Nu știu cum și când ne vom întoarce după o asemenea rușine!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Scandal EUROVISION 2022. Care sunt cele 6 țări cărora le-au fost eliminate voturile

Eurovision 2022 s-a încheiat cu un scandal de zile mari. Mai multe țări, printre care și România, acuză că le-au fost modificate voturile. 

Anul trecut,  TVR reclama faptul că votul dat de juriul României a fost modificat. Concret, cele 12 puncte ar fi trebuit să fie acordate Moldovei, și nu Ucrainei, așa cum s-a întâmplat. Înainte de a se anunța voturile, Uniunea Europeană de Radio și Televiziune a scos din concurs juriile a 6 țări, fără a da nume însă. Astfel, când a venit rândul României să voteze, punctajul a fost acordat de reprezentantul Eurovision de la Torino, și nu de Eda Marcus. 

Citește și: Mihai Trăistariu critică dur România, în semifinala de la Eurovision: „Ăsta a fost show-ul care a costat 115.000 euro” / EXCLUSIV

„Mi-e rușine”. Dan Negru face praf prestația României din semifinala Eurovision: „Am țopait cu un titlu englezesc și îmbrăcați fistichiu”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel