Horia Moculescu, rețeta mușchiulețului de porc perfect. Ce ingredient secret are artistul: „Rezultatul final este unul spectaculos”

Data actualizării: | Data publicării:
Horia Moculescu, foto TVR
Descriere foto: Horia Moculescu, foto TVR

Horia Moculescu a dezvăluit rețeta sa de mușchiuleț de porc. 

Horia Moculescu este unul dintre cel mai apreciați artiști. Pe lângă talentul artisti, puțini sunt cei care știu că bărbatul are și talent culinar. Într-un interviu recet, Horia Moculescu a dezvăluit cum prepară cel mai bun mușchiuleț de porc. 

Horia Moculescu, rețeta mușchiului de porc perfect

Artistul a explicat că această rețetă este foarte ușor de făcut și promite că rezultatul este unul spectaculos. 

“Este una dintre mâncărurile cele mai accesibile. Iar pentru că este ușor de făcut, succesul este garantat. Ca să nu mai spun că este delicios, iar rezultatul final este unul spectaculos. Se ia un mușchiuleț de porc bine ales. Apoi se tăvălește bine prin toate condimentele pe care le aveți în casă.

Condimentele sunt foarte importante. Apoi se pune în tigaie, cu puțin ulei și cu unt. Se pune ulei pentru ca untul să nu se ardă. Se perpelește până suntem siguri că s-a făcut. Se prăjește aproximativ 12-14 minute. Iar la final, am un ingredient al meu secret. Se pune deasupra un păhărel de coniac”, a declarat Horia Moculescu pentru FANATIK.

Ce garnitură recomandă Horia Moculescu pentru acest preparat

Horia Moculescu recomandă un piure fin, alături de acest mușciuleț de porc. Artistul spune că această combinație este un adevărat deliciu culinar. 

“Alături de mușchiul de porc trebuie să ai un piure fin. Dacă este și cu trufe, e și mai bun, este delicios. Sau mai există o variantă, așa cum îl mai fac eu, un piure în care am adăugat cozi de ceapă verde, tăiate foarte mărunt. În piure se adaugă o cantitate generoasă de unt. La restaurantele de 5 stele se spune că piureul se face într-o cantitate egală de unt și cartof. Se pune unt mult și lapte, puțină sare, iar apoi se adaugă cozile de ceapă tăiate fin”, a mai spus maestrul.

Cum se simte Horia Moculescu după operația suferită în urmă cu ceva timp

Horia Moculescu a trecut prin mai multe încercări, în ultima vreme. Artistul s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, însă, după cum și-a obișnuit fanii, de-a lungul carierei sale, acesta este foarte discret, când vine vorba de asta. Nu e nimic special, ci doar probleme specifice vârstei, le transmitea acesta admiratorilor săi în trecut. În urmă cu ceva timp, artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale. Acum, Horia Moculescu susține că se simte bine și că se recuperează. 

“Acum, dacă ar fi să dau un răspuns lipsit de imaginație, aș spune că mă simt post operat. Mă întreabă prietenii ce mai fac, cum mă simt. Iar răspunsul meu este: ‘Convalescez’. Cu toate că nu există acest cuvânt. Dar sunt în convalescență”, a mai declarat Horia Moculescu pentru FANATIK.

Citește și: Cine este femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult. De ce nu a funcționat relația celor doi: „Scopul relației nu a fost căsătoria”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel