Horia Moculescu, replică pentru fosta soție. Cum răspunde artistul acuzațiilor: „Nu înțeleg ce se întâmplă cu ea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mariana și Horia Moculescu, facebook, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mariana și Horia Moculescu, facebook, colaj foto

Horia Moculescu îi răspunde fostei sale soții. Acuzațiile pe care le aduce femeia sunt foarte grave. Ce a spus compozitorul cu privire la toată situația.

Horia Moculescu reacționează la acuzațiile fostei soții, Mariana, printr-un mesaj puternic. Compozitorul exprimă confuzia față de momentul ales de aceasta pentru a vorbi despre aceste subiecte.

Mariana Moculescu a folosit rețelele de socializare pentru a posta mesaje dure, în care îl acuză pe fostul ei soț de mai multe lucruri. Printre acuzații se află faptul că Horia Moculescu nu ar fi fost implicat în creșterea fiicei lor, Nidia, în perioada în care aceasta a stat în casa bunicilor din Galați.

Ar fi făcut scandal când o luase pe Nidia de la mama Marianei

Mariana Moculescu, pe rețelele de socializare, aduce acuzații grave la adresa fostului său soț, Horia Moculescu. Ea afirmă că acesta ar fi avut un comportament insultător în casa mamei sale din Galați, în timp ce încerca să o ia pe fiica lor, Nidia. Mariana susține că Horia nu a contribuit în niciun fel la creșterea fiicei lor în perioada în care aceasta a locuit la mama sa, nefiind implicat în asigurarea hranei, hainelor, încălțămintei, jucăriilor, medicamentelor sau vizitelor la doctor.

„Îți mai aduci aminte atunci când te-ai dus la Galați, la mama mea ca s-o iei pe Nidia și ai făcut un mare scandal în casa ei și ai insultat-o în fel și chip și ai umplut scara blocului de chiștoace de țigări? Țin să-ți aduc aminte că nu ai participat niciodată cu nimic la creșterea ei în casa mamei mele, nici pentru mâncare, nici pentru haine și încălțăminte, nici pentru jucării, medicamente, vizite la doctor. Însă cel mai groaznic lucru pe care nu ți-l voi ierta niciodată ție și celor din gașca ta de perverși este faptul că, te-ai dus ca un hoț, ca o bestie, ca un șarpe veninos, pe ascuns la mama mea și ai persecutat-o într-un hal fără de hal în casa ei primitoare și sfințită, cunoscând faptul că are cancer în fază terminală, metastaze și abia se ținea pe picioare”, a declarat Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

După 26 de ani de la divorțul lor, Mariana și Horia Moculescu, părinții fiicei lor Nidia, se confruntă cu noi tensiuni în relația lor. În ciuda eforturilor depuse de Nidia pentru a îmbunătăți comunicarea dintre părinți, Mariana a făcut recent noi acuzații la adresa fostului soț. Aceste acuzații vin într-un moment în care se părea că lucrurile se liniștiseră și relația lor intra pe un făgaș normal.

Este acuzat că nu a fost alături de mama sa când era bolnavă

Mariana afirmă că Horia nu a vizitat-o pe bunica copilului lor timp de o lună întreagă, nereușind să ofere nicio formă de susținere, nici măcar prin aducerea de mâncare sau un cuvânt de încurajare. Ea subliniază că, în ciuda divorțului lor, a fost ultima persoană care a ajutat-o pe bunica copilului în momentele de nevoie, oferindu-i sprijin spiritual prin prezența unui preot la spital și facilitând o ultimă conversație telefonică cu fiul și fiica acesteia din Ottawa și Paris. Mariana Moculescu ridică întrebarea retorică privind importanța finală între muzică și compasiune. Aceste declarații au fost făcute publice de Mariana Moculescu prin intermediul rețelelor de socializare.

„Niciodată timp de 1 lună de zile nu ai făcut nici măcar o vizită unei bolnave aflate în mare suferință, bunica copilului tău. Nu i-ai dus ceva de mâncare, nu i-ai adresat un cuvânt de încurajare, o vizită umană măcar, pur și simplu nimic. Absent la suferință. Absent la încercarea lui Dumnezeu pe pământ. Știi care este diferența între noi doi? Am fost ultima persoană (eram divorțați, ține cont!), care a ajutat-o pe ființa care te-a crescut, ducându-i la spital preot și telefonul meu celular pentru a vorbi pentru ultima oară cu fiul și fiica sa aflați în Ottawa și Paris. Ce crezi că va conta la final, muzica sau mila?”, a mai precizat aceasta pe platformele de socializare.

Răspunsul lui Horia Moculescu

„Este o chestiune de acum 20 de ani. Nu s-a întâmplat nimic recent, nu am mai văzut-o pe Mariana de vreo câteva luni. Ultima întâlnire a fost una ok, foarte civilizată, nu înțeleg ce se întâmplă cu ea.", a declarat Horia Moculescu pentru Spynews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel