Gigi Becali, gest neașteptat la concertul lui Celine Dion. Motivul pentru care latifundiarul din Pipera a plecat după câteva minute: "Zbiară asta în urechile mele"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Orange Sport Romania
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Orange Sport Romania

Gigi Becali este un personaj greu de mulțumit. Ce a spus acesta despre artista Celine Dion, cu ocazia unui eveniment.

Gigi Becali este un afacerist român care a căpătat o reputație de invidiat prin diversele implicări în politică, afaceri, sport și alte probleme sociale de actualitate. De asemenea, în cadrul unui interviu, Valentin Sălăgean, a povestit  mai multe întâmplări pe care le-a trăit alături de milionar în timpul concertului lui Celine Dion. Cei doi se aflau la Monaco.

„M-am dus cu una de 500 de euro”

Întâmplarea a avut loc în anul 2008, când Valentin Sălăgean a fost să asiste alături de patronul FCSB la concertul lui Celine Dion de la Monaco. Omul de afaceri a povestit  pentru GSP cum a dat șpagă la un concert. Prima mită a dat-o încă de când aceștia stăteau la coadă.

”M-am dus cu una de 500 de euro și zic: „Sunt cu viitorul președinte al României și nu vrea să stea la coadă”. Ăia: „Veniți încoace imediat!”. L-au chemat de la coadă: „Domnul Becali, please!”. (n.r. – imită tonul satisfăcut al lui Becali). „Da, bă, asta îmi place cu tine, că te descurci”, potrivit GSP

Vezi și: Gina Chirilă și Dana Rogoz, apariție impresionantă pe covorul roșu. Vedetele au atras toate privirile: „E un vis ce trăiesc”

Vezi și: „Îmi afectează sănătatea. Nu mai e ce a fost”. Motivul pentru care Gigi Becali nu poate vinde FCSB: „Am cerut binecuvântare de la duhovnic”

A vrut masa primarului

Cu toate acestea, Gigi Becali era un personaj greu de mulțumit, astfel că aceasta a dorit masa primarului de Monaco.

”N-am prins locuri în față, dar am prins la balustradă. Sunt 5.000 de persoane, acolo se deschide tavanul seara. Eram cu Gigi, cu Luminița, soția lui, cu Vasi Geambazi, nepotul lui. Gigi zice: „Bă, eu nu stau aici, nu-mi place! Uite acolo jos două mese!”. Erau două mese, cu câte cinci locuri. Îl chem pe Jacques nu știu cum, șeful de sală, aveam cartea lui de vizită de la cineva. Îmi pregătisem tot terenul, cu Gigi nu poți să mergi nepregătit, e repezit.”, conform sursei citate.

Vezi și: Cum s-a cunoscut Andra Măruță cu Gigi Becali. Artista a avut parte de un moment de panică: „M-a ridicat, mi-am lovit dintele”

Vezi și: „El forțează tinerețea!”. Cătălin Botezatu, despre cum se îmbracă cele mai importante personaje din fotbalul românesc

Despre Celine Dion: „Urlă asta!”

După ce nu i-au putut fi îndeplinite dorințele, afaceristul a lăsat o impresie și despre vocea celebrei artiste Celine Dion:

”I-am zis lui Gigi că nu pot să vorbesc cu prințul. Face: „Bine, mă, hai să mergem că și așa țipă asta (n.r. – Celine Dion), zbiară în urechile mele! Hai să mâncăm un șnițel”. Avea el locul lui la Cafe de Paris. Ne-am ridicat încet, încet, am lăsat acolo familia și am plecat. „Hai, mă, stăm aici?! Urlă asta!”. I-am zis că nici mie nu-mi place Celine Dion.”, a mai punctat acesta.

Vezi și: Gigi Becali sare în apărarea lui Dan Diaconescu. Ce a spus latifundiarul din Pipera, în direct: „Fetelea alea nu sunt copii!”

Vezi și: Gigi Becali, motivul pentru care nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru câștigarea campionatului: "O ipocrizie, o falsitate"

Vezi și: Regulile simple pe care le are Gigi Becali atunci când se roagă. Ce sfaturi le-a dat credincioșilor: „Dacă ai greutăți ...”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel