Gigi Becali sare în apărarea lui Dan Diaconescu. Ce a spus latifundiarul din Pipera, în direct: „Fetelea alea nu sunt copii!”

Data publicării:
Sursa foto: Gigi Becali și Dan Diaconescu, captură YouTube/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Gigi Becali și Dan Diaconescu, captură YouTube/ colaj foto

Gigi Becali a făcut o serie de declarații neașteptate, privind cazul în care este implicat Dan Diaconescu. 

Dan Diaconescu este cercetat în ”dosarul gemenelor”, dosar în care este acuzat că ar fi intreținut acte sexuale cu două minore. În apărarea fostului patron OTV a sărit Gigi Becali, care a făcut o serie de declarații controversate.

Gigi Becali sare în apărarea lui Dan Diaconescu

Gigi Becali este de părere că Dan Diaconescu a greșit doar din punct de vedere moral, nu și cel penal, motiv pentru care nu înțelege cum ar putea ajunge în spatele gratiilor pentru așa ceva.

„Am participat la referendum ca să nu se căsătorească bărbați cu bărbați. Bărbați cu bărbați au voie să se căsătorească, dar Dan Diaconescu cu femeie nu are voie. A greșit din punct de vedere moral și a făcut păcat. Nu a greșit penal, el nu e însurat, are bani, cumpără femei. Are una și mai vrea încă una, care e treaba? Trebuie să-l bagi la pușcărie? Îl condamnă Hristos dacă a făcut curvie” a declarat Gigi Becali, într-un interviu de Paște.

Gigi Becali: „Bunica mea s-a măritat la 15 ani și a făcut copii”

Patronul FCSB a mărturisit că bunica lui s-a măritat la vârsta de 15 ani și tot atunci a făcut și copii. Gigi Becali a vrut să evidențieze faptul că, din punct de vedere biologic, cele două minore nu mai erau considerate copile. Totodată, latifundiarul din Pipera precizat că fetele implicate în cazul lui Dan Diaconescu nu par a fi niște copile. 

„Femeia când poate să facă copii e femeie. Bunica mea s-a măritat la 15 ani și a făcut copii. Ea când începe să aibă din aia lunară, ea e femeie. Fetele alea sunt copii, nu le-ai văzut la TV?! Ele zic «dă-mi bani 2 ani, 3 ani», apoi zic că erau copii și nu știau, erau prea mici?! Dacă vrei lege, dă-mi probe.

Am văzut la Trump, actrița porno. Cu**a am aflat că ea e actriță, de fapt. Bă, a înnebunit lumea asta definitiv. Lumea a înnebunit, nu mai e sănătoasă lumea! Ce e minoră? Femeia când deja poate să facă copii, ea e deja femeie.

Copilul face copii? Lasă-mă pe mine cu legea. (…) Eu nu zic că n-a fost cu ele. Dar dacă vrei lege, dă-mi probe! Eu politică nu mai fac. Să nu le fie teamă, că pe mine politica nu mă mai interesează”, a mai spus Gigi Becali pentru romaniatv.

Cum s-a apărat Dan Diaconescu

Dan Diaconescu susține că nu le cunoștea pe cele două fete. Potrivit acestuia, tinerele l-au rugat să facă un selfie cu ele, după care le-a trimis să se cazeze la un hotel, deoarece i-a fost milă de ele.

„L-au rugat să facă o poză de tip selfie, iar acesta a acceptat, procedând în acest mod cu toţi fanii. Suspectul le-a facilitat această favoare, după ce persoanele respective, având în vedere ora târzie, au motivat că nu mai au posibilitatea să plece la domiciliul lor, situat în altă localitate şi că ar dori să fie ajutate cu o cazare. Suspectul a arătat că el beneficia de (…), motiv pentru care a trimis cele două persoane la (…) pentru a se caza din partea lui”, se arată în documentele instanței, conform Evenimentul Zilei.

„În prima zi s-a creat un incident reclamat de către recepție, în sensul că nu deschideau camera pe interior nimănui din personal, motiv pentru care i-au adus la cunoștința acestuia incidentul”, ar mai fi declarat Diaconescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel