„Îmi afectează sănătatea. Nu mai e ce a fost”. Motivul pentru care Gigi Becali nu poate vinde FCSB: „Am cerut binecuvântare de la duhovnic”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Orange Sport Romania
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Orange Sport Romania

Gigi Becali, critici dure la adresa propiilor jucători. Patronul FCSB spune lucrurilor pe față în urma pierderii Campionatului. Latifundiarul din Pipera e hotărât să vândă clubul. 

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut parte de eșecul dramatic de duminică seara, când Farul Constanța a câștigat titlul de campioană. Mulți pasionați spun că victoria marinarilor a fost una dramatică deoarece scorul era 2-0 pentru FCSB, iar constănțenii au revenit în mod spectaculos.

Pe de altă parte, George Becali a oferit primele declarații la adresa partidei de duminică și se arată foarte dezamăgit de propria echipă. Lipsa de bărbăție și curaj, spune Becali, au fost câteva dintre principalele criterii ale înfrângerii FCSB.

 

„Campionatul s-a pierdut la jucători fără bărbăție, fricoși. Sorescu, că dacă nu intrăm cu 2-0 la pauză...se schimba situația că intra Pantea, nu mai intra Cordea. Și, greșeala mea a fost că am tot avut încredere în Cordea ăsta care văd că încrederea în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza, adică la trei metri. Ovidiu Popescu, în care aveam încredere că ziceam că are bărbăție, se ascundea de minge. NU poți să câștigi un meci numai în doi-trei jucători, adică Coman și Șut, că nici Compagno nu prea a mai fost, a dat golul ăla și la revedere, n-a mai fost. Normal, când ai 2-0 și ai, cât de cât, o mentalitate de fotbalist, îl plimbi pe adversar până îi distrugi...până îl înnebunești. Noi la 2-0, zicea Coman, stăm liniștiți.”, a spus George Becali.

 

De asemenea, Becali recunoaște succesul lui Gheorghe Hagi și punctează câteva dintre caracteristicile lui în procesul de antrenare a echipei marinarilor:

 

„L-am băgat pe Cristea că am zis că are ăla galben, că dacă nu era Cristea...Oamenii ăștia cred că au mințile prin alte părți, de fapt, n-au săracii nicio vină, n-au puterea bărbăției. 

Hagi ce, păi ce să spui de Hagi, numai el a putut să facă așa ceva. Cu o echipă de copii, la 2-0, să ne monteze. Cine altul putea să facă? Aici e mentalitatea lui de mare profesionist și muncitor și om care cunoaște fotbal, care îi mănâncă dacă nu fac ce trebuie, cum a fost Nedelcu de a țipat la el „mingea jos”. La noi ce... Tavi se ducea să aștepte mingea, Ovidiu se ascundea de minge, cum să căștigi.”, a mai transmis Becali.

 

Cu toate acestea, George Becali a mai spus cu o ocazie că dorește să vândă echipa din cauza stărilor pe care i le produce, cel puțin emoțional. Bariera ce-I stă în cale este, tocmai, preotul duhovnic:

 

„Păi nu am binecuvântare. Am cerut binecuvântare s-o vând și n-am binecuvântare de la duhovnic s-o vând, și de la Părinți. Și atunci, dacă nu am binecuvântare, nu o fac, deși, nu știu dacă e benefică pentru mine echipa pentru că îmi afectează sănătatea. Nu mai e ce a fost. Adică încerc să mut mintea, să zic să vad partea plină a paharului (...) Judecata lui Dumnezeu nu se compară cu a noastră, dar nu mai am, așa, puterea tinereții să duc emoția, și dacă nu mai am puterea s-o duc, atunci sunt două soluții: ori să elimin emoția, și asta înseamnă să bag vreo zece milioane, cinci, șase, nu știu, ca să iau campionatul la pas, apoi vine emoția în cupele europene, nu știu, Dumnezeu să mă lumineze, să mă îndrume ce să fac. (..) Ar trebui să renunț, dar să văd ce semne îmi dă Dumnezeu, mai stăm un an.”, a mai adăugat acesta.

Puteți viziona interviul aici:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel