Gina Chirilă și Dana Rogoz, apariție impresionantă pe covorul roșu. Vedetele au atras toate privirile: „E un vis ce trăiesc”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ginachirila, danarogoz
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ginachirila, danarogoz

Gina Chirilă și Dana Rogoz au fost invitate pe covorul roșu la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de la Cannes. Cum au impresionat cele două actrițe publicul.

Alături de protagoniști și de echipa filmului, la eveniment au fost prezente numeroase celebrități, printre care modelele Naomi Campbell, Gigi Hadid, Irina Shayk, dar și Carla Bruni (actriță, model și fosta Primă Doamnă a Franței), actrița Michelle Yeoh, premiată cu Oscar în acest an.

Începând cu data de 16 mai a început cea de-a 76-a ediție a Festivalului de la Cannes și care a debutat cu lacrimile lui Catherine Deneuve în timp ce recita vrsurile poetei ucrainiene Lesia Ukrainka. Deja au fost difuzate mai multe filme, printre care și „Killers of The Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese. Surpriza a fost că, la premierea peliculei, pe covorul roșu și-a făcut apariția și românca Gina Chriliă. Manechinul. în vârstă de 28 de ani. a impresionat publicul prin rochia albă, foarte lungă și este o creație a unui brand românesc. Rochia este decupată la spate și costă 480 de euro, fiind disponibilă și pe negru.

Rochia albă a fost acompaniată de o pereche de cercei și o pereche de pantofi albaștri. Vedeta a distribuit mai multe poze care au surspins-o la marele eveniment pe pagina sa personală.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila)

VEZI Și: Ovidiu Buta le face praf pe divele României. Ce spune celebrul stilist despre Andra, Delia și Andreea Marin: „Nu e nimeni Madonna în România”

VEZI Și: Cât de romantic este soțul Gabrielei Cristea. Vedeta, dezvăluiri din intimitatea cuplului: „Lucrurile astea s-au întâmplat foarte des în ultima vreme”

 

De asemenea, Gina Chirilă a dorit să prezinte fanilor și un video cu apariția sa pe covorul roși de la Cannes 2023, lucru ce a stârnit privirile în rândurile publicului. Toată lumea i-a urat succes și au umplut-o pe vedetă de laude și urări de bine, arătând că diva este foarte apreciată de urmăritorii săi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila)

VEZI Și: „Planul Tatoiu” prin care s-ar rezolva greva profesorilor. Monica Tatoiu, soluție inedită: „Nu salariul din învățământ rezolvă problema. Aici este o problemă structurală”

VEZI Și: „Îmi afectează sănătatea. Nu mai e ce a fost”. Motivul pentru care Gigi Becali nu poate vinde FCSB: „Am cerut binecuvântare de la duhovnic”

VEZI Și: Dan Helciug, secretul unei cariere longevive: „Am avut o copilărie destul de chinuită, am fost un copil sărac”/ EXCLUSIV

De asemenea, pe covorul roșu a mai pășit și îndrăgita Dana Rogoz, care a fost și ea invitată cu ocazia marelui eveniment. Și aceasta a purtat o rochie confecționată de un brand românesc.

„O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul rosu la premiera filmului „Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema. E un vis ce trăiesc“, a scris Dana Rogoz pe Instagram, conform Adevărul.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

VEZI Și: Din videoclipul lui Smiley, luptă acum pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Voleibalista care face furori pe podiumurile de modă

VEZI Și: Dansatorul spaniol Jesús Carmona, cunoscut drept „A fenómeno”, spectacol la Iași: El Salto ridică problema masculinității

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel