Cum s-a cunoscut Andra Măruță cu Gigi Becali. Artista a avut parte de un moment de panică: „M-a ridicat, mi-am lovit dintele”

Data publicării:
Sursa foto: Andra și Gigi Becali, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Andra și Gigi Becali, instagram/ colaj foto Spectacola

Andra Măruță a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Gigi Becali, dar și de ce nu va uita niciodată prima întâlnire dintre ei.

Andra Măruță a fost invitată în cadrul podacast-ului lui Mihai Bobonete, acolo unde a povestit cum s-a cunoscut prima dată cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a recunoscut în nenumărate rânduri că este fanul artistei.

Cum s-a cunoscut Andra Măruță cu Gigi Becali

Întâlnirea dintre artistă și Gigi Becali a fost una cu totul memorabilă. Andra Măruță l-a cunoscut pe omul de afaceri la o petrecere, unde era invitată să cânte, însă Gigi Becali nu și-a dat seama că este ea. În momentul când artista a început să fredoneze melodia „Vreau sărutarea ta”, unul din marile ei hit-uri, latifundiarul din Pipera a recunoscut-o și a sărit de grabă să o felicite și să o îmbrățișeze. În acel moment, artista s-a lovit cu microfonul de dinte, moment în care s-a panicat foarte rau că a rămas fără dinte. Andra Măruță a mers imediat la colegele sale pe care le-a întrebat cum arată dintele ei și dacă a rămas știrbă.

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazinou, la M****t, asta de mult. Nu aveam încă trupă. Eram cu dansatoare. Și domnul Becali a venit la petrecerea asta. În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama că am chestia asta, să citesc pe buze.

În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat. A venit. M-a luat în brațe. Eu cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele.

Simți gust de dinte… Și nu-ți dai seama dacă e mult, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa… Apoi, când m-a lăsat jos. Le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?»”, a povestit Andra Măruță, amuzată, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Andra, probleme în căsnicia cu Măruță

Vhiar dacă se iubesc cu patimă și le arată tuturor în mediul online că sunt făcuți unul pentru celălalt, celebra artistă are însă totuși câteva reproșuri pe care i le adresează direct lui Măruță, fără să țină cont de părerile care ar putea apărea, în urma acestor dezvăluiri.

„Asta mi se întâmplă acum, împlinesc 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin, lucruri pe care le-am discutat cu el, ne-am așezat la masă și i-am spus. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă, simt nevoia de mai multă atenție. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Nu sunt genul căreia să-i spui tot timpul „te iubesc”. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână, nu-i nevoie de asta. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta. 

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, deși nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a completat Andra, soția lui Cătălin Măruță.

Citește și. „Despărțirea este grea”. Cine e femeia după care a suferit Cătălin Măruță și cum l-a ajutat să o cunoască pe Andra



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel