Regulile simple pe care le are Gigi Becali atunci când se roagă. Ce sfaturi le-a dat credincioșilor: „Dacă ai greutăți ...”

Data publicării:
Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV
Descriere foto: Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV

Gigi Becali le-a dezvăluit credincioșilor regulile pe care le are atunci când se roagă. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este un om credincios și cu frică de Dumnezeu. Patronul FCSB a recunoscut că rugăciunea și credința l-au ajutat să treabă peste toate greutățile care i-au apărut în cale, de-a lungul vieții.

Regulile simple pe care le are Gigi Becali atunci când se roagă

Într-un interviu recent, latifundiarul din Pipera a vorbit despre câteva reguli simple pe care le respectă atunci când se roagă. Gigi Becali le-a dat și câteva sfaturi prețioase, credincioșilor.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă! Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor. Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini. Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, a explicat Gigi Becali în ediția specială de la antena3.ro.

Gigi Becali își dorește să se retragă la mânăstire

Gigi Becali a mărturisit că își dorește ca peste ani buni să se retragă la o mănăstire, dar nu știe dacă fetele lui vor fi acord și dacă îl vor lăsa să facă acest pas. Latifundiarul din Pipera își dorește să aibă o bătrânețe liniștită și să poată trăi ultimii ani din viață în credință deplină. 


„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii.


Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fiicele) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a  spus Gigi Becali pentru prosport.ro

Citește și: Gigi Becali, pensie fabuloasă. Latifundiarul din Pipera va primi o sumă frumușică de la Parlamentul European

Gigi Becali, decizie neașteptată. Afaceristul vrea să vândă clubul FCSB: „O dau, dacă cineva îmi dă acum...”

Remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos: Lidia Fecioru: "Se ia 24 de zile, fără întrerupere"

Neurochirurgul Leon Dănăilă trăiește la limita sărăciei: „Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic. Toate astea pentru oameni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel