Gigi Becali, motivul pentru care nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru câștigarea campionatului: "O ipocrizie, o falsitate"

Data publicării:
Sursa foto: Gigi Becali și Gică Hagi, captură TV/ colaj Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Gigi Becali și Gică Hagi, captură TV/ colaj Spectacola

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care nu l-a felicitat pe nașul Gigi Becali pentru titlu.

Gică Hagi a ieșit din nou învingător în lupta pentru titlu, așa cum a făcut-o și în 2017. Gigi Becali și-a recunoscut înfrângerea, însă a decis să nu-l felicite pe nașul său pentru câștigarea campionatului. 

Gigi Becali, motivul pentru care nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru câștigarea campionatului

„Ce-i aia să feliciți? E prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Adică îl feliciți pe ăla care a câștigat războiul cu tine. Eu fac doar ce simt. Eu nu sunt om fals.

M-am bucurat pentru ce am simțit. La 2-0 i-am văzut fața lui Gică și îmi părea rău de el. Altă dată nu era așa. Am pierdut și era Gică campion și am zis „Lasă, domnule. Până la urmă e nașul meu, prietenul meu din copilărie. Fotbalul e viața lui, și-a pus totul. Poate e mai bine așa. Mie mi-a dat destule Dumnezeu„.

M-am evaluat și m-am bucurat. Poate Dumnezeu face toate astea ca să vadă cum sunt. Eu mă consider mai bun decât acum câțiva ani. Dar e prea mult să felicit. Nu simt asta. Ce zic, aia e. Dacă zic că îmi părea rău de el la 2-0, înseamnă că așa e. Nu zic minciuni', a spus Gigi Becali la OrangeSport.

Gică Hagi nu s-a arătat afectat de reacția lui Gigi Becali.

'Nu e nicio problemă, poate o să vorbim zilele următoare. Fiecare interpretează cum vrea, mergem înainte', a spus Gică Hagi, la emisiunea Liga Digisport.

Ce mesaj subtil a transmis Gică Hagi, după câștigarea titlului

„Le-am pus clar băieților și în vestiar un lucru important, un sfat de viață! Nu contează câți bani ai. Trebuie să ai dorință și să lupți. Degeaba ai bani dacă nu știi ce să faci cu ei! Ăsta e cel mai important lucru pe care-l știu și-l aplic în viața asta. Banii sunt importanți, însă diferența o fac alte lucruri', a spus „Regele'.

Dublu față de cât am acum! Pe salarii de jucători și pe cheltuieli, dublu. Tot ce înseamnă salariile de la echipa mare trebuie să fie 50% din buget. Dacă treci de 60%, poți să te duci în cap. Dacă rămâi cu cheltuiala asta, merge. Eu niciodată n-o să vorbesc înainte. Ideea noastră este să construim o echipă competitivă pentru Europa”, a spus Hagi citata de gsp.ro.

Cu toate astea, Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa nașului său și recunoaște că muncește foarte mult și este un adevărat profesionist. 

„Hagi ce să spui de el? Păi numai el a putut să facă așa ceva, cu o echipă de copii, de la 2-0 să remonteze. Cine putea să facă așa ceva? E mentalitatea de mare profesionist, de muncitor, de om care cunoaște fotbal și care îi mănâncă dacă nu fac ce trebuie să facă. A dat Nedelcu o minge lungă și a țipat la el, bă, mingea jos', a mai spus Becali.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel