Dragoste câștigată cu merite: Deea Maxer dezvăluie cum a deschis poarta inimii pentru noul iubit în viața copiilor săi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ deeamaxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ deeamaxer

Deea Maxer a luat o decizie nouă care îi va influența și pe copii. La ce să se aștepte Dinu Maxer.

Deea Maxer este împreună cu noul iubit de aproximativ două luni, Robert Drilea. Viața acesteia parcă a renăscut după divorțul de Dinu Maxer. Deea se pozează de ceva timp cu noul partener în tot felul de ipostaze, iar în timp ce unii ar critica-o pentru deciziile făcute, alții se uită cu admirație la divă.

Vezi și: Deea Maxer, dezvăluiri inedite despre relația cu noul iubit. Ce au spus părinții lui Robert când au văzut-o pe vedetă: "E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui"

Este fericită în brațele noului bărbat

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, difuzată pe Kanal D, Deea Maxer a vorbit despre cum decurge viața ei în momentul de față. Bruneta a declarat că în sfârșit și-a găsit liniștea în brațele noului său partener și că este mai fericită ca niciodată cu decizia pe care a luat-o.

«Sunt liniștită, sunt fericită(...) Eu sunt cea care a hotărât divorțul(...)

Am primit foarte multe mesaje de la foarte femei care îmi spuneau „Vreau să fac și eu așa, aș vrea să divorțez, dar nu știu cum să fac asta. Pe tine ce te-a împins acolo? ”. N-am dat niciun sfat și nu încurajez nicidecum un divorț, dar cred că fiecare decide pentru el, la momentul potrivit, ce este mai bun în viață.»,   a transmis Deea Maxer.

Vezi și: Dinu Maxer, noi mărturisiri despre viața de burlac. Cum a reușit să treacă peste divorț: „Dansezi până îți rupi picioarele”

Vezi și: Dinu Maxer, mărturisiri șocante cu privire la ultimele momente din căsnicia cu Deea: „Ne-am aruncat într-o aventură...”

Robert Drilea și-a câștigat dreptul de a fi lângă copiii lui Dinu și Deea Maxer

Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de aproximativ două luni, iar deși intervalul de timp este relativ unul scurt, cei doi s-au apropiat unul de altul, iar bărbatul a ajuns și la inima copiilor Deei.

„Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi, ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei.”, a mai spus Deea Maxer, conform kfetele.ro.

Astfel, evenimentul este unul fără precedent , având în vedere că nu se știe care este opinia lui Dinu Maxer legat de decizia pe care a făcut-o fosta sa soție, Deea, de a-și lăsa noul iubit lângă cei doi copii.

Vezi și: Cătălin Măruță, război total cu Dinu Maxer: „Bate câmpii. A descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”

Vezi și: Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruță, după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „A fost păcălită, iar ea a căzut în plasă”

Vezi și: Dinu Maxer, implicat într-un accident rutier, alături de fiul său. Abia acum s-a aflat: „Mă mir că nu s-a lovit”

Vezi și: Deea Maxer, reacție acidă în mediul online. Mesajul primit de vedetă în miez de noapte: „Eu nu pricep...”

Vezi și: Dinu Maxer, adevăratul motiv al despărțirii de noua iubită: ”Pentru mine e o mare piedică în a continua o relație”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel