Deea Maxer, reacție acidă în mediul online. Mesajul primit de vedetă în miez de noapte: „Eu nu pricep...”

Data publicării:

Deea Maxer a refulat în public după ce a primit un mesaj de-a dreptul deranjant. 

După 18 ani de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au dezvăluit cp au decis s-o ia pe căi diferite. Deși nimeni nu ar fi crezut această turnură de situație, cei doi au avut un divorț destul de violent care a captat ochii media încă de atunci. Nu au lipsit acuzațiile și replicile acide dintre cei doi, iar motivele despărțirii au fost multiple. Cu toate acestea, Deea, la foarte scurt timp după despărțirea de Dinu, a început să se afișeze tot mai des cu un bărbat pe nume Robert Drilea. Ce se știe despre acesta este că lucrează ca specialist în vânzări și achiziții auto. De asemenea, pentru Deea nici vârsta nu reprezintă un impediment în alegerea partenerului după 18 ani de căsnicie, drept dovadă fiind  diferența de vârstă de 3 ani dintre aceasta și Robert.

Poate ești interesat și de: Deea Maxer îl umilește public pe Dinu Maxer: „Violent verbal, irascibil și nu avea grijă de el”. Ea a fost cea care a cerut divorțul

Un subect conex ar fi: Dinu Maxer rupe tăcerea în legătură cu fosta soție, Deea Maxer. Ce spune artistul despre trecutul celor doi: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”

Mesaj în târziu de noapte

Ce a supărat-o la culme pe vedetă este faptul că mai multe persoane își dau cu părerea despre actuala sa situație, iar picătura care a umplut paharul a fost un mesaj primit de aceasta la 12 noaptea, unde un fan i-a oferit propria viziune despre cum și ce face greșit Deea cu viața acesteia.

Răspunsul divei nu a întârziat să apară, refulând această frustrare tocmai pe media. Din conținutul imaginii nu se poate înțelege mesajul de la fan, însă pare a fi cineva din lista de prieteni a vedetei:

„Când oamenii care nu te cunosc...simt nevoia să îți ofere sfaturi de viață în miez de noapte. În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi? Eu nu pricep...

Sfaturile nu sunt acatiste... nu le mai lăsați dacă nu vi se cer... plus că nici sfătoșii nu-s ușă de biserică. Primesc zilnic sfaturi”, a scris Deea Maxer, pe contul ei personal de Instagram.

Ai putea citi și: Blonda care l-a refuzat vehement pe Dinu Maxer: „M-a durut, îți dai seama”. Motivul invocat de femeie

Părinții nu par afectați de situație

Totodată, protagonista a dezvăluit și atitudinea părinților săi despre oficializarea relația cu Robert imediat după divorțul cu Dinu Maxer. Vedeta a fost și criticată pentru această alegere, dar pentru ea tot ce contează este să fie fericită și să trăiască în armonie. Diva a fost susținută încă din copilărie de părinții săi, iar hotărârea și încrederea sunt caracteristici pe care gardienii copilăriei sale le-au sădit adânc în personalitatea acesteia.

„Mama și tata cum să privească? Ca și la 15 ani când m-am îndrăgostit și a fost așa. Ai mei întotdeauna m-au susținut, indiferent de situație. Dacă eu sunt fericită și părinții mei sunt fericiți, bineînțeles”, a dezvăluit Deea Maxer în cadrul unei emisiuni televizate, conform kfetele.ro.

Vezi și: Dinu Maxer, prima reacție după ce a fost descris ca fiind violent verbal și neglijent de Deea: „O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel