Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruță, după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „A fost păcălită, iar ea a căzut în plasă”

Data publicării:
Dinu Maxer, Cătălin Măruță, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dinu Maxer, Cătălin Măruță, sursa foto Instagram

Dinu Maxer lansează mai multe acuzații dure, după ce fosta sa soție a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Deea Maxer a fost invitată recent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a spus „da” provocării sosurilor picante. Una dintre întrebările primite din partea producției a fost ca artista să spună trei defecte ale fostului său soț, moment în care Deea a nu a mai ținut cont că era într-o emisiune live și a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre Dinu Maxer. Acestea au ajuns rapid la urechile artistului, dar și peste tot în mediul online, unde s-a creat o adevărată avalanșă de reacții. În acest sens, artistul nu pune vina acelor vorbe pe seama Deei, ci consideră că aceasta a fost manipulată în cadrul emisiunii.

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a declarat Dinu Maxer potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Mădălin Ionescu, motivul pentru care regretă că a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat”

„Nu aceasta e imaginea mea reală”

Mai mult, Dinu Maxer spune că a avut o discuție și cu Cătălin Măruță după acea emisiune, în care prezentatorul i-a explicat acestuia că intențiile sale nu au fost unele de manipulare, așa cum acesta a insinuat. În final, artistul a ținut să le spună fanilor săi că nu este reală imaginea pe care fosta sa soție i-a atribuit-o. Concret, aceasta a spus că fostul partener de viață este „violent verbal, irascibil și are lipsa iubirii de sine.”

„Am vorbit după cu Cătălin. A zis ca nu asta i-a fost intenția. Eu atât pot spune, nu aceasta e imaginea mea reală”, a adăugat artistul.

VEZI și: Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”

Dinu Maxer nu are ce să-i reproșeze fostei soții

În ciuda lucrurilor care se tot speculează în mediul online și în ciuda tuturor declarațiilor făcute de fosta soție, Dinu Maxer spune că cei doi au o relație extrem de bună, în continuare. Acesta susține că îi știe în fiecare zi programul artistei și nu are vreun lucru pe care să i-l reproșeze. Chiar dacă s-au despărțit după 18 ani de relație, cei doi încearcă să mențină o relație cât mai strânsă de prietenie de dragul celor doi copii ai săi.

„Eu și Deea ne știm fiecare programul celuilalt și facem în așa fel încât să petrecem timp egal cu copiii. Nu am ce sa i reproșez. Zilele acestea am avut job împreună, chiar de Ziua Copilului, la Orșova. A cântat și Andreas, a urcat și el pe scenă”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

De asemenea, de când a devenit burlac, Dinu Maxer a și învățat să se gospodărească singur. Artistul susține că-și gătește mâncare acasă, și nu e vorba despre orice preparat, ci chiar despre ciorbă.

„Mi-am făcut ciorbă singur. A ieșit foarte bună. Pot spune acum că am chiar curaj să merg și la Chefi la cuțite.”, a încheiat el.

Citește și: Cine e femeia care-l ceartă pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie de pe Pro TV. Nu e vorba de Andra: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel