Dinu Maxer, mărturisiri șocante cu privire la ultimele momente din căsnicia cu Deea: „Ne-am aruncat într-o aventură...”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Dinu Maxer

Dinu Maxer a dezvăluit mai multe detalii despre fosta sa căsnicie. Ultimele luni dintre acesta și Deea Maxer au ridicat foarte multe întrebări în legătură cu experiențele pe care le-au trăit pe ultima sută de metri.

Dinu și Deea Maxer au fost în centrul atenției pentru câteva săptămâni prin prisma divorțului lor. Cei doi au avut mai multe scandaluri media. Dinu a participat la „Detectorul de Minciuni”, cu Bianca Drăgușanu, unde a dat mai multe declarații cu privire la relația, dar și divorțul dintre cei doi. 

Devenise monoton

DInu recunoaște că la un moment dat, monotonia și lipsa de noutate i-au adus într-un punct critic unde au decis că nu mai pot continua așa.

„În momentul în care am conștientizat că suntem colegi de apartament și că dormim spate în spate, ne-am întrebat ce facem: divorțăm sau ne mai dăm o șansă?! În momentul acela evident... realizam că nu e ok relația între noi, dar nu acceptam niciodată să mă despart de Deea și nu posesivitate, dar copiii, brand-ul Maxer, viața pe care o aveam și care era una frumoasă și construită, muncită împreună.

Nu am fost de acord, ea m-a lăsat să o curtez și am reușit și trebuie să recunosc că ne-am aruncat într-o aventură sexuală", a explicat Dinu Maxer, la "Detectorul de minciuni".

Au încercat să-și mai acorde o șansă

De asemenea, cu o ultimă încercare de a rezolva situația și a se întoarce în limitele normalului, cei doi au avut o escapadă la Amsterdam pentru a se reinventa.

„În momentul în care am acceptat să ieșim din cotidian, inclusiv cu o escapadă la Amsterdam care ar trebui să se concretizeze într-un roman.. l-ar citi toată lumea și alte chestii de genul acesta, îmi e și rușine să mă uit în ochii voștri! Trebuie să recunosc că dacă nu regret cumva divorțul, nu-l regret din prisma ultimelor luni petrecute în care întrebare ta, "dacă sexul este la fel de bun"... nu mai eram noi. Parcă eram doi tineri, reconectarea noastră intimă a fost la un nivel atât de mare, încât mie îmi e teamă că nu o să-l mai ating niciodată cu nimeni. La întrebarea ta aș spune: Nu mai era ok până în august, dar după august mi-a depășit orice imaginație. Nu știu ce să zic... e greu", a mai continuat Dinu Maxer.

Continuă să fie în atenția media

De asemenea, este cunoscut faptul că, recent, Dinu a mai avut un eveniment media privitor la Măruță. Prin urmare, realizatorul TV a spus următoarea declarație: 

„Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată».

Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva».

Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a explicat Cătălin Măruță în emisiunea pe care o realizează la Pro TV, potrivit Fanatik.

Replica lui Dinu

Răspunul lui DInu nu a întârziat să apară.

“Lui vreau doar să-i spun, așa cum am făcut-o cu zâmbetul pe buze unde ne-am și întâlnit, că, după o săptămână în care am ocolit toate întrebările răutăcioase legate de declarațiile de la el din emisiune, am apărut la o altă emisiune și am spus:

«Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă.”, susține, în continuare, Dinu Maxer, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel