Dinu Maxer, implicat într-un accident rutier, alături de fiul său. Abia acum s-a aflat: „Mă mir că nu s-a lovit”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer a fost implicat într-un accident rutier. Artistul se afla alături de fiul său.

Recent, Dinu Maxer a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a venit împreună cu fiul său. Prezentatorul TV a avut o provocare pentru cei doi, astfel că Dinu și-a pus căștile cu muzică pe urechi, iar moderatorul TV a avut câteva întrebări pentru Andreas. Fără nicio ezitare, copilul a răspuns cu sinceritate la toate întrebările care i-au fost adresat, dând chiar detalii din casă.

Dinu Maxer, implicat într-un accident rutier, alături de fiul său

Fiul artistului a povestit cum tatăl său  a făcut o greșeală în trafic, care ar fi putut să fie fatală.

„Vorbeam cu tata despre vacanța la mare și când noi vorbeam, într-o intersecție, a făcut tata stânga, nu a semnalizat, nu a făcut nimic și a intrat în unu. Mă mir că nu s-a lovit. Asta mi se pare cea mai aiurită chestie”, a povestit Andreas.

 „Venind spre tine, în loc să fac dreapta, am luat-o drept în față că am văzut același traseu, doar că am făcut o oră…”, a fost explicația cântărețul.

Dinu Maxer: „Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi”

Dinu și Deea Maxer au decis să pună punct mariajului, după 18 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii minunați, iar acum încearcă să facă în așa fel încât să nu simtă tensiunile dintre părinții săi. Astfel, după despărțire, Dinu a rămas în apartamentul în care stăteau, iar Deea s-a mutat în același bloc, cu două etaje mai jos. În felul acesta, micuții pot să își viziteze foarte ușor atât mama, cât și tatăl, fără să fie afectați de decizia luată de cei doi. 

„Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță. Noi avem tutelă comună. Băiatul stă cu mine, fata cu ea. Eu am rămas în apartamentul în care stăteam, iar Deea și-a cumpărat un apartament de trei camere cu două etaje mai jos. Deci, Andreas când vrea să se ducă la mami să mănânce, să doarmă, se duce cu cheia sau în papuci. Mi se pare incredibil lucrul ăsta.

Maysa nu a simțit că se duce în alt bloc, i-am spus că e casa fetelor și casa băieților. Este atât de încântată. Vine la mine, o iau de la grădiniță, ne jucăm o oră și după aceea zice că vrea la casa fetelor. Deea a reușit să îi facă un mediu familiar, iar fata se simte foarte bine, legată de acel loc. Bunicii, adică părinții Deei, ne ajută foarte mult. Copiii sunt bine”, mărturisea Dinu Maxer, la scurt timp după divorț, într-o emisiune online.

Citește și: Dinu Maxer, prima reacție după ce a fost descris ca fiind violent verbal și neglijent de Deea: „O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici”

Dinu Maxer rupe tăcerea în legătură cu fosta soție, Deea Maxer. Ce spune artistul despre trecutul celor doi: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”

Deea Maxer, reacție acidă în mediul online. Mesajul primit de vedetă în miez de noapte: „Eu nu pricep...”

Deea Maxer îl umilește public pe Dinu Maxer: „Violent verbal, irascibil și nu avea grijă de el”. Ea a fost cea care a cerut divorțul

Tavi Clonda tună și fulgeră după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a mers beată la TV: „Vor plăti!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel