Dinu Maxer, adevăratul motiv al despărțirii de noua iubită: ”Pentru mine e o mare piedică în a continua o relație”

Data publicării:
Dinu Maxer, despartirea de Ada. Captură video Prima TV
Descriere foto: Dinu Maxer, despartirea de Ada. Captură video Prima TV

Dinu Maxer a avut o relație fulger cu frumoasa Ada, însă drumurile lor s-au separat rapid. Artistul a dezvăluit adevăratele motive care au dus la despărțire. 

Dinu Maxer a încheiat relația cu Ada și a venit în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”, de la PRIMA TV, oferind în exclusivitate informații despre acest eveniment recent din viața lui.  


”Știrile au un delay de aproape o săptămână. Mai precis sâmbătă am hotărât să mergem pe căi diferite. Eu am spus clar că e o relație la început. Nu am vrut această vâlvă. Am fost la o petrece, despre care am crezut că e privată. Nu am crezut că se vor inflama lucrurile. Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung o primă știre, sunt afectați: nu neapărat de știre, cât de comentariile care vin. Așadar, prea mult pentru ea. Să începem cu știrile false. Deea și Ada s-au cunoscut înaintea divorțului – fals! Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost dezamăgită și afectată. A fost greu. Desprea ea au apărut mai multe știri false. S-a spus că a fost căsătorită – fals! A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic… De ce? Nu avea niciun sens! A afectat-o și pe ea și, evident, și pe el. Au fost foarte multe lucruri. Au afectat-o, au afectat relația dintre noi. Am spus că relația e la început, adică ajungi să te cunoști. Ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă. E o situație foarte ciudată. Cineva a venit și a săpat în grădina mea și acum trebuie să vin și să spun… Nu pot să mint, era aiurea. Da, am mizat că relația o să meargă. Dar nu am insistat. Îi plac copiii, iubește copiii, s-a comportat foarte frumos cu copiii mei. Îți dau un exemplu: eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, e un blocaj de-al meu. Peste care nu pot să trec. Și ea fuma, iar pentru mine e o mare piedică în a continua o relație. M-am gândit că poate o schimb. Dar, sunt oameni care se lasă schimbați, alții nu. (…)”, a spus Dinu Maxer. 

 

Citește și: Dinu Maxer, sfătuit de mama sa să divorțeze: „Asta nu e căsnicie”. Motivul real al despărțirii, divulgat abia acum

Ce spune Ada despre despărțire

"Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile.", a declarat Ada pentru Spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: „Acesta este unul dintre motive”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel