Deea Maxer, dezvăluiri inedite despre relația cu noul iubit. Ce au spus părinții lui Robert când au văzut-o pe vedetă: "E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui"

Sursă foto: Instagram/ deeamaxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ deeamaxer

Deea Maxer a dezvăluit cum au reacționat părinții noului iubit când au cunoscut-o. 

Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate, după 18 ani de căsnicie. La scurt timp după ce au anunțat public decizia luată, artista și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr, pe nume Robert. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse, se pare că Deea i-a cunoscut deja familia noului iubit.

Ce au spus părinții lui Robert când au văzut-o pe Deea Maxer

Deea Maxer a fost invitată în emisiunea „Te Show”, acolo unde a povestit ce reație au avut părinții lui Robert, după ce au văzut-o. Artista a mărturisit că a fost primită cu brațele deschise și a rămas surprinsă de familia extraordinară pe care o are iubitul ei. 

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise.”, a povestit Deea Maxer, la Teo Show.

 Deea locuiște cu fiica lor, Maysa, iar Dinu cu Andreas. Pentru a nu-i afecta pe copii, Deea și-a luat un apartament în același bloc cu fostul soț. 

„ În momentul de față avem două case, apartamentul meu și apartamentul lui, care nu sunt la distanță mare unul de celălalt. Maysa este în permanență cu noi, indiferent dacă suntem noi la 'casa fetelor', cum am numit-o încă de la început, chiar dacă suntem la Robert acasă.”, a mai spus Deea.

Deea Maxer l-a umilit  public pe Dinu Maxer

Recent, artista a acceptat provocarea sosurilor picante, din cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri picante despre motivele divorțului de tatăl copiilor ei.

„Spune trei defecte ale lui Dinu Maxer”, spune una dintre întrebările primite de Deea Maxer, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

„Violent verbal, irascibil și lipsa iubirii de sine. Astea sunt. Lipsa de iubire de sine este un defect, eu consider că se neglija, nu avea grijă de el, mie îmi place ca omul de lângă mine să se iubească. Eu l-am cunoscut acasă și vorbesc de omul lângă care am trăit 18 ani.”, a fost răspunsul Deei Maxer, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Deea Maxer a fost cea care a luat decizia despărțirii

Mai mult, tot Deea a fost cea care i-a spus fostului ei soț că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă Dinu nu a acceptat inițial decizia radicală, se pare că acesta a ajuns la aceeași concluzie, cu timpul.

„Eu am vrut să divorțez, i-am spus de ani de zile asta lui Dinu, nu i-am zis recent, dar n-am avut curaj niciodată până acum. Eu nu i-am spus că vreau să divorțez, dar știam că se va ajunge aici. Sunt mici lucruri care s-au întâmplat în timp. Nu există o rețetă aici, fiecare funcționează diferit. Nu regret absolut nimic, a fost un șoc pentru toată lumea, am înțeles asta, doar că oamenii trebuie să înțeleagă că a fost o chestie gândită, calculată. Când Dinu a văzut și el că nu funcționăm, a luat decizia. Există viață după divorț.

S-a vorbit de înșelat, dar nu a existat așa ceva. Pur și simplu doi oameni care și-au schimbat principiile de viață, s-au întâmplat multe lucruri și cred că asta a fost cea mai bună decizie pentru noi și pentru copii noștri. Eu am preferat să rămân în umbră, pentru că oamenii judecă și este ciudat, știu, nu m-am văzut nici eu în punctul ăsta niciodată.”, a continuat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 iun 2023, 14:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience