Dorian Popa a împlinit 35 de ani. Ce i-a adus frumoasa zi de naștere: „Dacă muncești  și alergi pentru ce îți dorești...”

Dorian Popa a transmis un mesaj fanilor săi cu ocazia împlinirii a 35 de ani.

Dorian Popa, artist, actor, cântăreț, iar acum influencer, a sărbătorit împlinirea a 35 de ani. Vedeta și-a obișnuit audiența prin ieșirile sale extravagante și discursurile motivaționale, iar de această dată, Dorian le-a transmis fanilor un mesaj important având în vedere marele eveniment din viața sa. În ultimul timp, vedeta s-a preocupat cu rețelele de socializare și afacerile imobiliare, făcându-și un trai din aceste activități.

Vezi și: Dorian Popa își răsfață mama. Ce trebuie sa facă femeia pentru ca vloggerul să-i alimenteze cardul: „Ăsta e cel mai frumos cadou”

Vezi și: Dorian Popa, moment penibil, pe vremea când lucra la bancă: „Mi-au zis că s-a mai întâmplat greșeala asta, dar de mâine gata”

Vezi și: Dorian Popa, confesiuni emoționante despre plecarea tatălui. Trauma cu care trăiește și azi: „A fost întotdeauna un copil”

A împlinit 35 de ani

Celebritatea nu duce lipsa unei situații financiare puternice. El are mașini de lux, proprietăți și  zeci de mii de oameni care îl susțin zi de zi. Cu atât mai mult, familia i-a pregătit surprize, subliniind cât de bine îl cunosc cei apropiați.

„Bă, băiatule! 35 de ani, 35 de ani, dar m-am trezit în cap numai cu pavlova aia de la Ionuț de aseară! Doamne, ce gust, măi, băiatule! Deci la un moment dat mâncam cu lingura direct, din aia de tort! Așa ceva! Acum începem ziua, ne-am super odihnit, avem o săptămână plină cu surprize, o să vedeți pe youtube! Și revin și cu cadourile! O să vedeți cât de bine mă cunosc, mă, ai mei!”, a zis Dorian  într-un Instastory.

Mai departe, într-un interviu, influencerul a dezvăluit că viața e mai frumoasă dacă muncești din greu. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu un entuziasm neomonesc, Dorian a trasmis că se încrede cu totul în Dumnezeu.

„Cum să fie viața la 35 de ani? Mai frumoasă că niciodată pentru că dacă muncești  și alergi pentru ce îți dorești, de la un an la altul viață e și mai frumoasă! Sperăm să ne țină și carcasa, asta e ce mai contează pe lângă frumusețea vieții dar asta decide Doamne-Doamne!”, a spus vedeta, pentru Ciao.

Ce spunea despre mama lui

După cum a spus și el, familia îl cunoaște foarte bine, așa că Dorian se poate mândri cu cele mai bune companii lângă el.

„Cred că una dintre cele mai mari satisfacții ale unui copil este să poată să-și trateze părintele sau părinții, evident, în cazul în care sunt amândoi acolo și nu s-au ținut de șotii, precum pe copiii lui. Adică, eu cred că ăsta ar fi ciclul normal în viață. Părinții te cresc, muncesc și-și cheltuie banii pentru a te crește într-un mod frumos. Și, în momentul în care tu ai ajuns matur și părinții sunt în partea a treia a vieții, ei nu mai muncesc și se odihnesc, iar tu muncești și ai grijă de ei, precum ei au avut grijă de tine”, spune Dorian, pentru Cancan.

Vezi și: Dorian Popa, replică acidă la adresa Deliei, după ce artista i-a criticat fațetele dentare: „Măi, Delia, dar de ce tu ai...?

Vezi și: Dorian Popa, enervat la culme, într-un restaurant din Turda: „Am plecat, evident. România, trezește-te!”

Vezi și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Dorian Popa a spus că nu ar vrea să rămâna cu ea pe o insulă pustie: „Vrea să rămână el alfa”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 aug 2023, 18:29 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience