Dorian Popa, replică acidă la adresa Deliei, după ce artista i-a criticat fațetele dentare: „Măi, Delia, dar de ce tu ai...?

Data publicării:
Dorian Popa, Delia/ Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, Delia/ Instagram

Dorian Popa a vorbit despre dialogul pe care l-a purtat cu Delia Matache și care l-a nemulțumit. 

Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai de succes oameni din România, la ora actuală. Acesta are o carieră de succes în muzică, dar s-a lansat și în lumea afacerilor de o vreme, unde îi merg lucrurile perfect. Acest lucru i-a adus extrem de mulți admiratori, însă și critici, deopotrivă. Printre principalele întrebări pe care artistul le primește frecvent se numără și cea în care acesta este întrebat de ce a ales culoarea atât de albă pentru fațetele dentare. Ba mai mult, Dorian Popa a dezvăluit faptul că și Delia Matache i-a adresat această curiozitate, căreia i-a oferit și un răspuns. 

„Vorbeam cu Delia la un moment dat, când m-a întrebat „De ce ai dinții atât de albi”, iar eu i-am spus „Măi, Delia, dar de ce ai treningul atât de scump? Pentru că noi din asta ne hrănim fericirea, de ce, de ce, de ce. Pentru că în viață, trebuie să fii fericit, să-ți hrănești copilul din tine și dacă al meu copil reacționează la o mașină mai scumpă, la o casă mai albă sau la niște dinți din faianță, eu ce să-i spun. Ai greșit adresa băiatul meu?”, a declarat Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Dorian Popa a spus că nu ar vrea să rămâna cu ea pe o insulă pustie: „Vrea să rămână el alfa”

Cât câștigă Dorian Popa din mediul online

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa ne vorbea într-un interviu exclusiv despre câștigurile pe care le are doar din mediul online lunar. Artistul a transformat activitatea de pe Instagram și pe Youtube într-un job full time, motiv pentru care are parte de sume destul de mari. 

"Vă pot dezvălui orice. Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal. Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la "coada vacii", suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.", a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.

Citește și: De la ce a pornit cearta dintre Dorian Popa și Theo Rose: „Mi s-a părut mult prea mult. Putea spune orice, dar nu asta”

Dorian Popa, mașină de aproximativ 300.000 de euro

Aceste câștiguri uriașe i-au permis artistului să-și îndeplinească recent și un vis. Acesta și-a cumpărat o mașină de lux în valoare de câteva sute de mii de euro, pentru care face sacrificii în fiecare zi, recunoaște el. 

„Este una dintre cele mai scumpe mașini de acest gen din reprezentanță, pentru că am bifat tot ce se putea acolo. E prima oară în viață când îmi iau o mașină de asta. Doar cusătura albă a costat 800 de euro. Mașina a costat 296.000 de euro. Eu în viață am făcut foarte multe sacrificii, ca să ajung unde sunt astăzi. N-am mai fost în concediu de 6-7 ani de zile, iar asta e fericirea mea. Îmi plac mașinile.”, a dezvlăluit acesta în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel