Dorian Popa, confesiuni emoționante despre plecarea tatălui. Trauma cu care trăiește și azi: „A fost întotdeauna un copil”

Sursă foto: Youtube/ Constantinescu Sorin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Constantinescu Sorin

Dorian Popa a povestit, pentru prima oară, cum a resimțit plecarea tatălui începând cu vârsta de 13 ani.

Dorian Popa este una dintre cele mai populare vedete din România. În afara de cariera sa muzicală și de scenă, artistul este implicat în mai multe afaceri personale. El mai reprezintă și un model pentru mulți dintre tinerii români. În cadrul podcastului lui Constantinescu Sorin, Dorian a abordat mai multe subiecte, printre care și problema pe care a avut-o în copilărie legată de tatăl său.

„Doriane, mi-ai deschis ochii”

Dorian a povestit un episod din viața sa, când un bărbat l-a abordat pe stradă și i-a mulțumit pentru sfaturile pe care le dă artistul pe internet.

„Consider că ne iese. Văd foarte mulți copii, și chiar adulți în toată firea...Venise un bărbat la mine și-mi zice: „Dorian, mi-ai deschis ochii! Doriane, stăteam cu o muncă, nefericit, nu înțelegeam de ce nu pot mai mult și, când colo, nu puteam mai mult pentru că nu făceam mai mult. Mi-am mai luat încă un job și muncesc și cu norma, ce prind pe stânga, pe dreapta”. Și-mi arăta omul foarte mândru o mașină nouă pe care și-o luase.”, a spus Dorian în cadrul podcastului.

Tatăl i-a abandonat în adolescență

Dorian Popa a abordat un subiect mai sensibil pentru el. Acesta și cu fratele său au trăit o perioadă mai puțin fericită în perioada adolescenței. Tatăl lor a ales o altă familie lângă care să trăiască.

„Obiectiv vorbind, fără el am rămas de la 13 sau 14 ani, când începuse să se mute de acasă. Uite, o să fiu cel mai deschis cu tine, pentru că așa simt. Nu am mai povestit niciodată la un podcast așa ceva. La un moment dat, probabil că începuse o altă relație. mama nu mi-a dat de înțeles de la început, dar, ușor, odată cu trecerea anilor, încerca să ne pregătească. Noi nu prea înțelegeam de ce plecase. Tot credeam gogoașa cu afacerile, că se depărtează de casă pentru bani. Asta nu era o problemă pentru noi, ci că, și nu-mi dau seama dacă era din cauza relației în paralel, începuse să fie împotriva familiei noastre. Ce ne-a făcut pe noi să ne simțim bine este că, până să devin și eu major, n-au fost probleme foarte mari în sensul că, dacă ar fi fost, alegeam să le rezolvăm în judecată.”, a mai precizat acesta.

Încerca să-i facă să-și urască mama

Tatăl artistului a fost crescut în puf, după spusele vedetei. Mama acestuia era contabilă la patru companii de shipping ( companii de transport maritim), iar salariul nu era unul de neglijat. Pe scurt, tatăl său a fost un băiat crescut „ de bani gata”. Acest fapt, concluzionează Dorian Popa, l-a făcut să fie un tată imatur.

„Ce m-a șocat tare, și n-am mai povestit public acest detaliu era că el încerca să ne învrăjbească împotriva mamei mele. Cred că pur și simplu voia să-i facă ei rău. El a fost genul de tată care era mai mult la muncă, jos pălăria până la urmă. N-am avut griji materiale cât a fost el pe lângă noi, doar că, acele griji materiale erau acoperite de mama lui. Problema a fost că el a fost întotdeauna un copil. Un mare semnal de alarmă către toate mamele- puțin mai dădăcit decât recomandă norma. Și atunci, mama lui, pe vremea aceea contabil în Constanța la patru firme de shipping. El era genul de copii de bani gata, într-un fel. Nu a simțit niciodată presiunea sau responsabilitatea deciziei sau a alegerii în viața lui. Dacă lua o decizie proastă venea mama lui și îl salva. În momentul în care bunica n-a mai fost, el a luat-o razna.”, a încheiat artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 iun 2023, 14:39 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience