Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Dorian Popa a spus că nu ar vrea să rămâna cu ea pe o insulă pustie: „Vrea să rămână el alfa”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Dorian Popa, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Dorian Popa, instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu a reacționat, după ce  Dorian Popa a spus că nu ar vrea să rămâna cu ea pe o insulă pustie.

Dorian Popa a fost invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a acceptat provocarea la rubrica sosurilor picante. La un moment dat, artistul a trebuit să mărturisească, în cadrul jocului, cu cine ar petrece trei ani pe o insulă pustie, dintre Betty Salam, Bianca Drăgușanu și Alina Eremia. Fără să stea prea mult pe gânduri, Dorian Popa a ales-o pe Betty Salam, motivându-și și alegerea făcută. 

"Cu Bianca Drăgușanu cred că e greu, cred că mă mănâncă într-un final, mă face barcă și plutește cu mine. Ceva cu mine nu s-ar întâmpla bine.", a explicat Dorian Popa.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Dorian Popa a spus că nu ar vrea să rămâna cu ea pe o insulă pustie

Bianca Drăgușanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dorian Popa și a precizat faptul că știe care este motivul pentru care artistul nu a ales-o pe ea. 

"Dorian Popa este unul din oamenii pe care eu îi apreciez extrem de mult și consider că este un exemplu pentru majoritatea oamenilor din showbiz la cât de muncitor și implicat este în tot ce face. Dar cum adică l-aș mânca? Par eu vreo mâncăcioasă? Probabil ar că nu m-ar putea controla. Cred că dacă aș fi carnivoră...bineînțeles că aș prelua conducerea, eu sunt alfa. Deși nu ne cunoaștem, decât am filmat un revelion împreună anul trecut pe vremea asta.

Eu am o impresie foarte bună despre el. Repet! Consider că este un exemplu de om muncitor, implicat, transmite foarte bine tot ce are de făcut. Toate lucrurile pe care le face bine, investește banii frumos, inteligent. Este unul dintre oamenii pe care eu îi apreciez cel mai mult din showbiz. Puțini oameni sunt exemple pentru mine, dar el chiar este. Își iubește corpul, își menține viața echilibrată, este ceva la superlativ omul. Și deștept, și vorbește foarte clar, e așa din popor, e de-al nostru. Transmite tot, nu ai cum să nu îl iubești pe Dorian Popa. Dar chiar nu mă așteptam să zică așa. Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa.", a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce fanele au criticat-o că are buzele prea mari

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, blondina a avut o reacție acidă, după ce mai multe fane au criticat-o pentru faptul că are buzele prea mari. 

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari. Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva”, a mărturisit blondina.

„Oricum filtrul acesta face buzele mai mari și tocmai de asta îmi place, că dacă aș avea buzele cât mi le arată filtrul acesta, probabil nu mi le-aș mai injecta, dar nu le am și mi-ar plăcea să le am așa”, a mai adăugat ea.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre operațiile estetice

Deși de-a lungul timpului a primit diferite critici, legate de operațiile estetice la care a apelat, Bianca este foarte asumată în tot ceea ce face și recunoaște că-i place să testeze tot ce e nou.

"Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu. ", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel