Dorian Popa își răsfață mama. Ce trebuie sa facă femeia pentru ca vloggerul să-i alimenteze cardul: „Ăsta e cel mai frumos cadou”

Sursă foto: Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Dorian Popa este una dintre cele mai dorite vedete din România. Acesta are o grijă aparte față de propria mamă pentru a-și arăta recunoștința.

Dorian Popa nu ezită să răsfețe și să îndeplinească toate dorințele mamei sale, demonstrând o afecțiune puternică față de ea. Vlogger-ul glumește în legătură cu acest aspect, numind-o "mamișor" în agenda mobilului său. Cu toate acestea, Dorian Popa vine și cu argumente solide pentru a justifica atitudinea sa. Mama sa este recunoscută pentru simțul umorului său extraordinar.

Este responsabil de mama sa

Dorian exprimă convingerea că una dintre cele mai mari satisfacții pentru un copil este să poată avea grijă de părintele sau părinții săi pe măsură ce aceștia îmbătrânesc. El subliniază importanța ca ambii părinți să fie prezenți și implicați în viața copilului, fără să-și neglijeze responsabilitățile față de acesta. Dorian consideră acest ciclu al vieții ca fiind normal și armonios, unde părinții investesc timp și resurse pentru a-și crește copiii într-un mod sănătos și armonios, iar ulterior, când copilul devine adult și părinții se apropie de vârsta a treia, acesta are rolul de a avea grijă de ei, așa cum au avut ei grijă de el.

„Cred că una dintre cele mai mari satisfacții ale unui copil este să poată să-și trateze părintele sau părinții, evident, în cazul în care sunt amândoi acolo și nu s-au ținut de șotii, precum pe copiii lui. Adică, eu cred că ăsta ar fi ciclul normal în viață. Părinții te cresc, muncesc și-și cheltuie banii pentru a te crește într-un mod frumos. Și, în momentul în care tu ai ajuns matur și părinții sunt în partea a treia a vieții, ei nu mai muncesc și se odihnesc, iar tu muncești și ai grijă de ei, precum ei au avut grijă de tine”, spune Dorian, pentru Cancan.

Îi cumpără cadouri

Dorian Popa subliniază că mama sa merită să fie răsfățată, deoarece s-a străduit să crească singură doi copii. El consideră că mama sa ar trebui să se bucure de un nivel de răsfăț peste medie, deoarece a avut un parcurs mai dificil decât o mamă care a crescut copiii alături de un partener. Dorian susține că mama sa a avut o povară mare și că nu îi va cere niciodată să se oprească din a se bucura de lucruri. El crede că atât timp cât munca lor le permite să fie mai fericiți prin achiziționarea de lucruri precum gentuțe, treninguri, cizme sau mașini, vor continua să o facă. Pentru Dorian, esența vieții constă în căutarea fericirii.

„Acum, că mamei mele îi place să fie răsfățată… Da, este adevărat, dar la cât de mult s-a chinuit singură să ne crească pe mine și pe fratele meu, cred că merită acum un răsfăț peste medie, ca să ne înțelegem de ce îmi place să și fac și dramă din povestea asta. Merită să cheltuie un pic mai mult decât o mamă care și-a crescut copiii alături de soțul ei, cred că merită să se relaxeze mai mult decât orice mamă care a avut un context normal de viață, pentru că sunt mame care rămân singure și se chinuie mai mult decât mamele normale. Și nu o să-i spun niciodată să se oprească! Pentru că, atât timp cât muncim și avem și putem fi mai fericiți cumpărând o gentuță, un trening, o cizmă, o mașină, orice, o să o facem. Că, până la urmă, despre asta e vorba în viață, despre fericire!”, a dezvăluit Dorian Popa.

Când deschide gura îi alimentează cardul

Mama lui Dorian Popa se amuză și îi apreciază gesturile generoase ale fiului său. Ea recunoaște că el i-a dedicat o bună parte din viață și că cel mai frumos cadou pe care un copil îl poate face unui părinte este să se realizeze în viață. Mama lui Dorian consideră că întotdeauna părinții așteaptă să fie depășiți de copii și că Dorian a reușit să o depășească cu mult. În ceea ce privește cadourile, ea dezvăluie că el este prezent mereu pentru a-și alimenta cardul atunci când ea deschide gura și exprimă o dorință.

„Aaaa, îi cheltui eu banii? (râde) Mi-a tocat el o bună bucată viața, nu? Cel mai frumos cadou? Păi, e felul în care s-a realizat. Ăsta e cel mai frumos cadou pe care îl poate face un copil părintelui. Să se realizeze. Știi cum se spune: întotdeauna, părinții așteaptă să fie depășiți de copii. Iată că m-a depășit cu mult Dorian! Iar strict de cadouri… Păi îmi face simplu: cum deschid gura și spun ceva, el e prezent cu alimentatul cardului!”, a dezvăluit mama lui Dorian.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 iul 2023, 21:16 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience