Dorian Popa, moment penibil, pe vremea când lucra la bancă: „Mi-au zis că s-a mai întâmplat greșeala asta, dar de mâine gata”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Constantinescu Sorin
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Constantinescu Sorin

Dorian Popa a popvestit un moment foarte amuzant prin care a trecut, pe vremea când încă nu cunoscuse celebritatea.

Dorian Popa nu s-a proiectat întotdeauna a fi în lumina reflectoarelor. Artistul, care astăzi se bucură de un succes uriaș pe mai multe planuri, a experimentat mai multe domenii, până să ajungă pe scenă. Acesta a lucrat în domeniul bancar, unde își făcea treaba perfect, iar aprecierile din partea celorlalți erau și ele pe măsură. Totuși, vedeta nu a rezistat mult timp acolo, ba chiar a făcut și câteva gafe, care l-au făcut să conștientizeze faptul că trebuie să se retragă cât mai repede și să-și caute alt drum în viață.

„Hai să-ți spun una tare. M-am angajat la bancă și îmi plăcea ideea, mie îmi plăcea să fiu un bancher, neștiind ce înseamnă, ca un copil. Am ajuns la bancă și în prima zi m-am îmbrăcat și eu cum trebuia, știam că trebuie la costum, dar nu mă gândeam că e neapărat să-mi pun cravată și să închid cămașa până în gât, ca să nu mai pot să respir. Am venit cu cămășuța frumos descheiată, se vedea pieptul și se uitau toți în birou, când m-au văzut și mi-au zis că nu, e prima zi, s-a mai întâmplat greșeala asta, dar de mâine gata, la cravată, dar mi-au zis că vineri este smart casual.”, a declarat Dorian Popa, în cadrul podcastului lui Sorin Constantinescu.

VEZI și: Dorian Popa, confesiuni emoționante despre plecarea tatălui. Trauma cu care trăiește și azi: „A fost întotdeauna un copil”

„Dacă în viață nu munciți ce vă place, o să fie rău”

Din toată această experiență, Dorian Popa a plecat și cu o lecție. În viață trebuie să faci neapărat ce-ți place, susține artistul, pentru că, în caz contrar, lucrurile nu vor fi niciodată așa cum trebuie.

„Au trecut zilele, a venit vineri. Mi-am luat niște blugi mai închiși la culoare, fără rupturi, cu o bluziță, dar nu eram la costum. Am ajuns la birou și surpriza număr doi: „Dorian, smart casual înseamnă că ai voie fără cravată” și după câteva luni de muncă eram atât de descurcăreț, dar nu mă simțeam bine, chiar dacă îmi făceam treaba. Dacă în viață nu munciți ce vă place, o să fie rău.”, a continuat artistul.

Citește și: Dorian Popa, sfat pentru tânăra generație: „Tot ce e schemă ajunge la pârnăiță”

Dorian Popa nu este de acord cu live-urile de pe TikTok

Mai mult, artistul a vorbit și despre cel mai nou trend din țara noastră, care ia o mai mare amploare de la o zi, la alta. Este vorba despre live-urile făcute pe TikTok, care sunt catalogate de artist drept o „cerșeală.” Mai mult, sumele vehiculate de așa-zișii influenceri nu sunt nici ele reale, susține artistul.

„Fă content frumos. Mă întreabă oamenii „Domule, dar de ce nu faci live-uri?”, știi care a fost răspunsul meu? Pentru că nu vreau să cerșesc, mă, fraților. Eu cred că sumele astea care se vehiculează sunt niște vrăjeli. În primul rând sunt vrăjeli nete, nu brute, iar la sfârșitul zilei, după ce calculează ei acolo ce le rămâne propriu-zis...sunt departe de sumele alea. Având în vedere ipochimenii care promovează aceste câștiguri, dacă chiar ar avea acele câștiguri, păi îi vedeai cu câte zece ceasuri la mână, cu câte 15 supercar-uri. Sunt genul de oameni care nu ar rata șansa să-și ia un Ferrari. Permite-mi să nu cred. Nu am văzut concret până acum cum poate să-ți arate venituri X-ulescu de la Youtube, n-am văzut. Din păcate, și eu sunt unul dintre cei care zbiară „Nu tiktok”, dar, din păcate, ia tot mai multă amploare.”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel