Dinu Maxer rupe tăcerea în legătură cu fosta soție, Deea Maxer. Ce spune artistul despre trecutul celor doi: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer vine cu declarații noi legate de divorțul de Deea Maxer. Artistul nu a vrut să spună niciodată „DA”, însă abia acum a recunoscut.

Familia Maxer s-a destrămat, din păcate, în urmă cu câteva săptămâni, după aproape două decenii de relație. Deea și Dinu au doi copii, Andreas, de 12 ani și Maysa, de 3 ani. Despărțirea acestora a fost foarte mediatizată având în vedere acuzațiile pe care și le-au adus fiecare celuilalt.

După cum se știe, cei doi au divorțat acum mai bine de o lună. În acest timp, Deea și-a asumat o altă relație, fapt care a fost pus sub semnul întrebării de fanii acesteia. De asemenea, și Dinu Maxer a avut o încercare de a-și reface viața cu altcineva, dar fără succes.

VEZI Și: Deea Maxer îl umilește public pe Dinu Maxer: „Violent verbal, irascibil și nu avea grijă de el”. Ea a fost cea care a cerut divorțul

VEZI Și: Adevărul despre relația dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: ”De data asta o să fiu mai selectiv”

Nu a vrut să spună niciodată „DA”

De data aceasta, Dinu Maxer a vorbit despre istoricul relației de 18 ani pe care l-a avut cu Deea și aflăm pe această cale că, de fapt, artistul nu a dorit niciodată să spună „DA”, fapt ce a intrigat publicul deoarece mariajul celor doi a fost longeviv. Artistul a făcut declarații și despre ipoteza în care ar mai spune vreodată „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

”Eu nu am vrut să spun DA niciodată, am fost convins, nu păcălit, convins de Deea și trebuie să recunosc că a fost o căsătorie superbă, aș mai zice încă o dată da”, a spus Dinu Maxer, pentru Spynews.ro.

„Pentru viitor în schimb nu știu dacă pot să-ți răspund la această întrebare, în principiul 95% nu, dar există acea surpriză pe care ți-o dă viața și e bine să nu spui niciodată nu”, a mai zis Dinu Maxer, potrivit sursei citate.

VEZI Și: Dinu Maxer, implicat într-o nouă relație, după despărțirea de Ada? Cei doi au fost surprinși împreună la mare

VEZI Și: Meseria pe care Nicoleta Luciu o are la bază. Foarte puțină lume știe: „S-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot”

Nu este prima oară

Aflăm că Dinu  Maxer nu este la prima despărțire mediatizată și că în 2005 a mai avut un divorț, dar cu Nicoleta Luciu. Și la acel moment, situația a fost mediatizată, iar artistul știe, pesemne, cum să abordeze și de data aceasta scandalul.

”Sunt la a doua experiență de acest gen, fiindcă în anul 2005 exista un ”divorț” în ghilimele, că noi n-am fost căsătoriți, între mine și Nicoleta Luciu, care a fost extrem de mediatizat și iată-mă la a doua experiență de acest gen. Trebuie să recunosc că nu am crezut că n-o s-o mai trăiesc vreodată, dar iată-mă având în vedere că se întâmplă, sunt antrenat, deci nu simt presiunea”, mai spune Dinu Maxer pentru Spynews.ro.

VEZI Și: Dinu Maxer, pus la zid de fani, după despărțirea de Deea și Nicoleta Luciu: „Te-au lăsat pentru ceva mai bun”

VEZI Și: Dinu Maxer, adevăratul motiv al despărțirii de noua iubită: ”Pentru mine e o mare piedică în a continua o relație”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel