Dinu Maxer, implicat într-o nouă relație, după despărțirea de Ada? Cei doi au fost surprinși împreună la mare

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer este înconjurat constant de femei, după despărțirea de Deea, semn că vrea să-și refacă cu orice preț viața sentimentală.

Se pare că telenovela Dinu Maxer continuă! După ce în urmă cu câteva săptămâni artistul anunța că se desparte de Deea, mama copiilor săi și femeia care i-a fost alături 17 ani din viață, acum acesta încearcă cu orice preț să-și găsească o nouă parteneră de viață. În acest sens, la câteva zile de la divorț, el a fost surprins la brațul unei domnișoare, Ada, de care acesta s-a și despărțit însă, între timp. De data aceasta însă, gura lumii vorbește că Dinu ar încerca să-și facă o relație cu actrița Magdalena Chihaia, cei doi fiind suspectați de faptul că ar fi fost la mare împreună Cu toate acestea, femeia neagă orice zvon apărut în spațiul public și spune că între ei doi este doar o relație de prietenie foarte apropiată. 

„Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală.

Adică, nu mă mai gândesc neapărat la căsătorie, am trecut pe acolo și știu cum este. Însă cred că persoana potrivita pentru mine, acel bărbat puternic care să-mi respecte profesia o să apară cât de curând (...) Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. De o perioada scurta de timp, Dinu a intrat în lumea latino, așa că o să ne vedeți destul de des împreună. Mai ales că noi avem proiecte împreună: cel cu mireasa, pe parte de MC la evenimente și multe altele, pe care le veți afla pe parcurs.”, a declarat Magdalena Chihaia pentru click!.

Citește și: Carmen Harra aruncă bomba în divorțul soților Maxer: „Ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost...”

Are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer

Cu toate acestea, actrița are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer, pe care îl numește a fi un bărbat „matur”, dar căruia îi mai înșiruie și alte complimente. 

„Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioada.

Dinu este prezent la spectacolele mele de teatru și la evenimentele pe care le prezint așa cum și eu sunt prezenta la proiectele lui. Asta fac prietenii, zic eu . Tocmai de aceea văzând că avem atât de multe lucruri în comun ne-am gândit să ne unim forțele și să facem proiecte magice, care să aducă un zâmbet pe fetele oamenilor care ne privesc”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: Dinu Maxer confirmă despărțirea de noua iubită: „Eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine...”

Deea Maxer este și ea implicată într-o relație

Nu doar fostul ei soț încearcă să-și refacă viața, ci și Deea, care pare a fi mai fericită ca niciodată. Vedeta și-a ținut zile în șir fanii în suspans, cu privire la bărbatul care este acum în viața sa, însă de curând s-a decis să oficializeze povestea de dragoste. 

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a mărturisit artista, potrivit cancan.

Citește și: Dinu Maxer, ajuns în pragul disperării. Pierde bani după divorțul de Deea: „Au început să anuleze contractele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel