Dinu Maxer, pus la zid de fani, după despărțirea de Deea și Nicoleta Luciu: „Te-au lăsat pentru ceva mai bun”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer a ajuns să fie ținta criticilor, după ce a rămas din nou un bărbat singur.

Dinu Maxer se pare că nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. Dacă până acum câteva luni acesta strălucea la brațul fostei sale soții, Deea, iar fanii îi adorau pe cei doi și-i urmăreau la orice pas, se pare însă că faima s-a pierdut și ea odată cu divorțul. În timp ce fosta sa soție primește, în continuare, extrem de multe laude și cuvinte frumoase pe rețelele de socializare, artistul a fost pus la zid destul de dur de către comunitatea sa. Concret, mulți internauți îi reproșează lui Dinu Maxer că el ar fi fost de vină pentru că relațiile anteriore au eșuat. 

„Ce iubit frumos are Deea. Amândouă te-au lăsat pentru ceva mai bun. De Nico nu mai zic, nu aveai tu ce să îi oferi.”

„Săracu, nu îi spune nimeni ca nu are inspirație. Nu degeaba l-au lăsat femeile. Se încăpățânează, nu vede că nu are talent deloc.”

„Mă Dinule, fără supărare, mai schimbă și tu freza aia tristă”, au fost doar câteva dintre comentariile nagative primite de Dinu Maxer pe rețelele de socializare de la fani.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra aruncă bomba în divorțul soților Maxer: „Ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost...”

Motivul pentru care Dinu Maxer s-a despărțit de Ada, iubita care a venit după divorț

La nici o lună de când a anunțat divorțul de Deea, Dinu Maxer a fost surprins în spațiul public la brațul unei domnișoare brunete, la fel de atrăgătoare însă ca și fosta sa soție. Chiar dacă atunci acesta nu și-ar fi dorit să confirme noua poveste de dragoste, circumstanțele l-au obligat, motiv pentru care Dinu declara pe atunci faptul că-și dorește ceva serios alături de Ada, care nu este doar o aventură. Cu toate acestea, ce e frumos se pare că într-adevăr se termină repede, astfel încât, în urmă cu câteva zile, acesta anunța deja despărțirea de noua iubită.

"Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea. Deea și Ada s-au cunoscut înaintea divorțului, fals. Comentariile sunt sute. Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu. Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost? cu multe date despre el, nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.", a spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

VEZI și: Deea Maxer este într-o nouă relație! Artista a confirmat tot: „Da, este iubitul meu”. Cum arată bărbatul misterios

Cei doi nu erau 100% compatibili

Chiar dacă a confirmat faptul că a fost foarte atras de aspectul fizic al frumoasei brunete, se pare că nu cunoști o persoană real decât în momentul în care locuiești cu ea, iar asta a învățat și Dinu Maxer pe propria piele.

„De Paște, copiii au fost la Deea, iar noi am stat împreună și atunci ne-am dat seama că compatibilitatea nu este 100%. Așa ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă. Ea chiar nu vrea popularitate. Știu exact cu ce va apărea(n.r declarații). E o situație foarte ciudată, cineva a venit să sape în grădina mea, nu avea niciun sens, eu nu pot să mint. Ei îi plac copiii, s-a comportat foarte frumos cu ei. Vă dau un exemplu, eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, mama m-a făcut să detest asta. Ada fuma, iar pentru mine este o mare piedică în a continua o relație”, a completat el.

VEZI ȘI: Dinu Maxer, ajuns în pragul disperării. Pierde bani după divorțul de Deea: „Au început să anuleze contractele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel