Adevărul despre relația dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: ”De data asta o să fiu mai selectiv”

Data publicării:

Dinu Maxer a spus care e relatia lui cu Magdalena Chihaia

În urma unei știri apărute în presă, conform căreia Dinu Maxer ar fi într-o relație cu Magdalena Chihaia, artistul a lămurit în exclusivitate la PRIMA TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, ”Exclusiv VIP”, care este relația sa cu Magdalena.

«Fals! Nu! Nu este prietena mea, este doar o amică, o colaboratoare, mai nou și profesoara mea de Bachata. Nu este ceea ce a scris presa. Am fost în Mamaia. A fost un super festival pe profil, pentru toți iubitorii de salsa, de bachata. Era un apus, într-un apartament cu 4 camere pe care l-am împărțit frățește. Și nu, nu am încurcat camerele. Ce, crezi că mi-ar fi fost rușine sa zic? Sunt un bărbat liber. Aș fi apărut și as fi zis: «Da, domneʻ!, așa este. Dar dacă nu e adevărat….”, a explicat Dinu Maxer.

Întrebat de Cristi Brancu dacă există cineva în viața lui, artistul a punctat: ”Din păcate, nu există altcineva în momentul ăsta. Probabil am fi mers în trei la Festivalul de salsa. Sunt în căutari, ca să zic așa. De data asta o să fiu mai selectiv. Eu nu înțeleg de ce au apărut aceste știri cu Magda acum, odată ce eu am prezentat la show-ul tv la ultima mea piesă, ”S-a furat mireasa”, alături de ea. Ea era îmbrăcată în mireasa, am facut și un story. De ce nu au comentat atunci? Au comentat acum… Ne cunoaștem deja de 2 luni. Dacă era ceva, se întâmpla de mult.”  

 

 

La rândul ei, Magdalena Chihaia neagă orice zvon apărut în spațiul public și spune că între ei doi este doar o relație de prietenie foarte apropiată. 

„Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală.

Adică, nu mă mai gândesc neapărat la căsătorie, am trecut pe acolo și știu cum este. Însă cred că persoana potrivita pentru mine, acel bărbat puternic care să-mi respecte profesia o să apară cât de curând (...) Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. De o perioada scurta de timp, Dinu a intrat în lumea latino, așa că o să ne vedeți destul de des împreună. Mai ales că noi avem proiecte împreună: cel cu mireasa, pe parte de MC la evenimente și multe altele, pe care le veți afla pe parcurs.”, a declarat Magdalena Chihaia pentru click!.

 

Are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer

Cu toate acestea, actrița are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dinu Maxer, pe care îl numește a fi un bărbat „matur”, dar căruia îi mai înșiruie și alte complimente. 

„Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioada.

Dinu este prezent la spectacolele mele de teatru și la evenimentele pe care le prezint așa cum și eu sunt prezenta la proiectele lui. Asta fac prietenii, zic eu . Tocmai de aceea văzând că avem atât de multe lucruri în comun ne-am gândit să ne unim forțele și să facem proiecte magice, care să aducă un zâmbet pe fetele oamenilor care ne privesc”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel