Meseria pe care Nicoleta Luciu o are la bază. Foarte puțină lume știe: „S-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot”

Data publicării:
Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu avea un alt plan, înainte să ajungă pe micile ecrane.

Nicoleta Luciu era una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, acum ceva timp, când a jucat în mai multe telenovele românești. Vedeta era constant prezentă pe micile ecrane în diferite proiecte TV, motiv pentru care decizia ei de a se retrage din lumina reflectoarelor a uimit pe toată lumea. Bruneta nu a ajuns la această hotărâre întâmplător, ci și-a dorit să-și dedice exclusiv timpul copiilor ei, pe care a vrut să-i crească departe de Capitala aglomerată. Totuși, ce știe foarte puțină lume este că vedeta nu avea deloc în gând când era mică să fie o persoană publică, ci aspira spre un cu totul alt job. 

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact

VEZI și: Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Ce joburi a avut vedeta, de-a lungul timpului

Până să ajungă să se bucure de faimă, Nicoleta Luciu a avut mai multe locuri de muncă, primul fiind chiar la vârsta de 16 ani. Vedeta spune că nu a spus niciodată nu, ba chiar i-a plăcut să-și câștige proprii bani și să se descurce singură încă din adolescență. 

„Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă, și făceam și cursuri de Crucea Roșie. Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus NU niciodată. Stăteam în toate super-marketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am făcut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac. Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă. Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirurgie. Pe secție, mă ocupăm cu bolnavi, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri, mă duceam la vizită, cu studenții de la Medicină”, a mai povestit fosta actrița.

Te-ar putea interesa și: Sora Nicoletei Luciu, detalii „rușinoase” din dormitorul vedetei: „Ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza!”

Vedeta vrea să se întoarcă în televiziune

Totuși, faptul că a plecat din televiziune a venit la pachet și cu câteva dezavantaje, povestea ea recent. Din acest motiv, bruneta își dorește să revină în atenția publicului. 

„Nu mai sunt contracte de imagine, se simte dacă nu mai sunt la televiziune. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz.”, a spus Nicoleta Luciu, potrivit impact



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel