Deea Maxer îl umilește public pe Dinu Maxer: „Violent verbal, irascibil și nu avea grijă de el”. Ea a fost cea care a cerut divorțul

Data publicării:
Deea și Dinu Maxer/ captură video Youtube La Măruță, Xtra Night Show/ colaj Spectacola
Descriere foto: Deea și Dinu Maxer/ captură video Youtube La Măruță, Xtra Night Show/ colaj Spectacola

Deea Maxer a oferit detalii inedite despre divorțul de Dinu.

După divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer a preferat să rămână în umbră și să nu facă prea multe declarații cu privire la noul partener de viață. Chiar și noua relație și-a făcut-o publică tot pe rețelele de socializare, fără să ofere prea multe explicații cu privire la Robert. Cu toate acestea, pentru a pune capăt anumitor zvonuri, dar și pentru a spune lucrurilor pe nume, artista a acceptat provocarea sosurilor picante, din cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri picante despre motivele divorțului de tatăl copiilor ei.

„Spune trei defecte ale lui Dinu Maxer”, spune una dintre întrebările primite de Deea Maxer, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

„Violent verbal, irascibil și lipsa iubirii de sine. Astea sunt. Lipsa de iubire de sine este un defect, eu consider că se neglija, nu avea grijă de el, mie îmi place ca omul de lângă mine să se iubească. Eu l-am cunoscut acasă și vorbesc de omul lângă care am trăit 18 ani.”, a fost răspunsul Deei Maxer, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

VEZI și: Carmen Harra aruncă bomba în divorțul soților Maxer: „Ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost...”

Cum a reacționat mama artistei la vestea divorțului

Chiar dacă pentru toți fanii a fost un șoc vestea divorțului, artista spune că mama sa a fost extrem de fericită când a auzit decizia, întrucât femeia știa cât de toxice erau lucrurile în relația celor doi. 

„Copii sunt realizarea noastră cea mai mare și este lucrul pe care împreună l-am făcut cel mai bine în viață. Au intervenit tot felul de lucruri care ne-au adus în pragul divorțului și care ne-au făcut să luăm această decizie. Nu cred că mama a suferit că am divorțat, mama este fericită că sunt bine, că sunt copii bine și că ei au înțeles, iar noi am făcut lucrurile astfel încât să le fie confortabile lucrurile. Copiii noștri nu au avut nevoie de terapie. Lucrurile erau toxice, iar asta a fost cea mai bună decizie.”, a declarat Deea Maxer în cadrul aceleiași emisiuni. 

Citește și: Dinu Maxer, pus la zid de fani, după despărțirea de Deea și Nicoleta Luciu: „Te-au lăsat pentru ceva mai bun”

Deea Maxer a fost cea care a luat decizia despărțirii

Mai mult, tot Deea a fost cea care i-a spus fostului ei soț că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă Dinu nu a acceptat inițial decizia radicală, se pare că acesta a ajuns la aceeași concluzie, cu timpul.

„Eu am vrut să divorțez, i-am spus de ani de zile asta lui Dinu, nu i-am zis recent, dar n-am avut curaj niciodată până acum. Eu nu i-am spus că vreau să divorțez, dar știam că se va ajunge aici. Sunt mici lucruri care s-au întâmplat în timp. Nu există o rețetă aici, fiecare funcționează diferit. Nu regret absolut nimic, a fost un șoc pentru toată lumea, am înțeles asta, doar că oamenii trebuie să înțeleagă că a fost o chestie gândită, calculată. Când Dinu a văzut și el că nu funcționăm, a luat decizia. Există viață după divorț.

S-a vorbit de înșelat, dar nu a existat așa ceva. Pur și simplu doi oameni care și-au schimbat principiile de viață, s-au întâmplat multe lucruri și cred că asta a fost cea mai bună decizie pentru noi și pentru copii noștri. Eu am preferat să rămân în umbră, pentru că oamenii judecă și este ciudat, știu, nu m-am văzut nici eu în punctul ăsta niciodată.”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel