Dinu Maxer este ajutat de copiii lui în activitățile de pe litoral. Magda este alături de ei: „Vom rămâne împreună”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer a oferit primele declarații cu el și copiii săi, alături de Magda Chihaia, pentru prima oară de când au oficializat relația dintre el actriță.

Dinu Maxer a vorbit, cu ocazia unui interviu, despre experiența la mare cu cei doi copii ai săi și ai Deei Maxer. Ei au fost însoțiți de noua iubită a lui Dinu, Magda Chihaia, cu care cei doi mezini s-au familiarizat foarte repede.

Cei doi copii îl ajută

Vezi și: Dinu Maxer, mesaj pentru Robert Drilea. Ce declarație i-a făcut artistul iubitului Deei Maxer

Vezi și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu. Actrița a confirmat relația: „Suntem împreună”

Vezi și: Dinu Maxer, pe masa medicului estetician. Artistul și-a făcut mai multe intervenții: „Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid”

Vezi și: Prima reacție a lui Dinu Maxer după ce fosta soție a declarat că își dorește un copil cu noul iubit

Prin urmare, Dinu și-a implicat copiii în mod direct în activitățile pe care le-a avut de făcut la malul mării, ba chiar le-a găsit și lor de „lucru”. În timp ce Andreas intepretează diverse piese pentru copii, Maysa îl acompaniază prin dans.

„Facem spectacolul de copii de la Majestic – Mamaia împreună de 2 ani de zile și acum suntem în formulă completă, cu Maysa și Andreas. Andreas le cânta copiilor câte o piesă în fiecare seară fiind cel mai titrat copil cântăreț, având peste 10 piese proprii și videoclipuri. Vom rămâne împreună aici până la finalul contractului de la mare, adică până pe 2 septembrie.

Maysa este foarte încântată de faptul că urcă pe scenă împreună cu noi, ea este aici alături de mine și de fratele ei mai mare și îl roagă mereu pe Andreas să o lase să danseze atunci când cânta el. Iar la programul pentru copii, la minidiscoteca, știe toate coregrafiile de la 2 ani și jumătate”, a mărturisit Dinu Maxer foarte mândru de Andreas și Maysa, potrivit Click.

Vezi și: Deea Maxer, primele declarații despre al treilea copil. Ce spune vedeta despre sarcină: „Am discutat toate aspectele legate de viitor”

Vezi și: Dinu Maxer, declarații picante de la malul mării. Artistul a trecut la acțiune: „E plină lumea de fete frumoase, dar nu e suficient”

Vezi și: Dinu Maxer a ajuns cu fiul său la spital. Cu ce situație s-a confruntat artistul în instituția medicală: "Vreau să împărtășesc cu voi..."

Vezi și: Robert Drilea și Deea Maxer, dragoste fără margini. Ce mesaj emoționat i-a transmis bărbatul: „Mi-ar putea salva viața”

Magda „face parte” din familie

Cu o altă ocazie, Dinu Maxer a mărturist fanilor că îi lasă deja pe copii lângă Magda cu care se joacă și care participă la activitățile lor. Totodată, Dinu critică calitatea nisipului din stațiunea Mamaia cu care odată se mândrea.

„O zi de plajă ca la carte...în sfârșit marea e caldă...am stat o oră în mare cu Andreas, ne-am jucat în nisip cu Maysa și cu Magda, am mâncat porumb fiert,  am stat pe nisip...ca pe vremuri!

Apropo, am găsit un petec de nisip în "deșertul" din Mamaia care este o tocătură presată de scoici (nicio legătură cu nisipul cu care se mândrea stațiunea acum câțiva ani!)”, a povestit Dinu Maxer pe rețelele de socializare.

În urmă cu o săptămână, Dinu Maxer și noua lui iubită și-au oficializat relația, recunoscând astfel că sunt împreună.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", spunea Magdalena Chihaia, în urmă cu o săptămână, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel