Deea Maxer, primele declarații despre al treilea copil. Ce spune vedeta despre sarcină: „Am discutat toate aspectele legate de viitor”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Robert Drilea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Robert Drilea

Deea Maxer a vorbit pentru prima oară despre un copil cu Robert Drilea. Aflați ce planuri și-au făcut cei doi.

După 18 ani de căsnicie, Deea Maxer a decis să pună punct relației cu Dinu Maxer, iar acum pășește pe un nou drum în viața ei. Cei doi au rămas împreună părinții a doi copii frumoși, Andreas și Maysa Maria, și, cu toate că căsnicia lor s-a încheiat, au reușit să păstreze o legătură strânsă pentru binele celor mici, luând împreună decizii importante în privința creșterii și educației lor. După divorț, Deea a reușit să-și refacă viața sentimentală destul de rapid alături de Robert Drilea, iar cei doi formează acum un cuplu fericit de câteva luni. Se pare că iubirea a înflorit în sufletele lor, fiind extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Este pregătită pentru al treilea copil?

Recent, Deea Maxer a vorbit deschis despre relația specială pe care Robert o are cu cei doi copii ai ei. Într-un interviu, ea a dezvăluit că noul ei iubit dorește foarte mult să devină tătic, ceea ce aduce bucurie în viața lor. Deea a mărturisit că au discutat deja despre viitor, inclusiv despre posibilitatea de a aduce un nou copil în viața lor. 

„Robert își doreste copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a declarat Deea Maxer pentru Playtech.ro.

Vezi și: Dinu Maxer, declarații picante de la malul mării. Artistul a trecut la acțiune: „E plină lumea de fete frumoase, dar nu e suficient”

Vezi și: Cum se descurcă Dinu Maxer cu copiii, în timp ce Deea e în vacanță cu noul iubit: „Sunt cu ochii cât cepele”

Vezi și: Robert Drilea și Deea Maxer, dragoste fără margini. Ce mesaj emoționat i-a transmis bărbatul: „Mi-ar putea salva viața”

A legat o conexiune cu copiii

Deea a dezvăluit că cei doi copii ai săi nu au fost afectați în urma divorțului lor. Ba chiar mai mult, artista a mărturisit că Robert Drilea îi iubește pe Andreas și pe Maysa cu sinceritate și că aceștia s-au apropiat de el în mod firesc. În timp ce băiatul petrece mai mult timp cu tatăl său, fetița s-a legat foarte mult de actualul iubit al mamei ei, fiind deseori împreună.

„Despărțirea de Dinu nu afectează în niciun fel copiii. Cei mici sunt foarte bine în momentul de față. Maysa este în permanență în București. Are tot felul de activități la grădiniță și mă ocup atât eu, cât și părinții mei care sunt aici în București. Robert iubește foarte mult copiii, este înconjurat de copii. Este familist. Îi iubește foarte mult pe Andreas și pe Maysa. Își petrece foarte mult timp cu Maysa, pentru că locuim ,oarecum, împreună. Locuim în două case, ori la mine, ori la el. Dacă Maysa este în permanență cu mine, este în permanență și cu Robert. S-au atașat unul de altul. Pentru mine contează foarte mult. Omul de lângă mine, pe lângă faptul că trebuie să mă iubească pe mine, trebuie să îmi accepte copiii”, a spus Deea Maxer, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Dinu Maxer, prima vară ca burlac. Cu cine va petrece vacanța artistul: „Sunt cu zâmbetul pe buze și dornic”

Vezi și: „Mi-a pus Robert pe deget inelul” Deea Maxer, anunț neașteptat. Gestul făcut de iubitul său, care a surprins-o pe vedetă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel