Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează un cuplu. Actrița a confirmat relația: „Suntem împreună”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

După mai multe zvonuri care spuneau că sunt împreună, Magdalena Chihaia a confirmat, în final, relația cu artistul.

Dinu Maxer s-a aflat într-o continuă căutare pe plan sentimental, după divorțul de Deea Maxer. Cei doi s-au decis să se despartă după 18 ani de relație și, dacă fosta sa parteneră de viață și-a găsit rapid fericirea în brațele unui nou bărbat, după mai multe încercări eșuate, se pare că și artistul a cunoscut, în final, fericirea. Chiar dacă au negat în repetate rânduri faptul că ar forma o relație, Dinu Maxer și actrița Magdalena Chihaia au confirmat acum faptul că trăiesc în prezent o poveste de dragoste. Cei doi au fost aproape toată vara împreună în diferite locații, acolo unde s-au ocupat de diferite proiecte pe plan profesional și se pare că astfel s-a aprins și scânteia dintre ei.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", a spus Magda, potrivit click.

Te-ar pute interesa și: Prima reacție a lui Dinu Maxer după ce fosta soție a declarat că își dorește un copil cu noul iubit

Dinu Maxer a apelat la mai multe intervenții estetice

Se pare că pentru a-și găsi sufletul pereche, Dinu Maxer a fost dispus să recurgă și la o serie de transformări  fizice, care să-l ajute să întinerească și să arate, după cum spune chiar el, ca la 20 de ani. Așadar, extrem de transparent, acesta a dezvăluit care sunt intervențiile estetice pentru care a optat recent.

„Am făcut patru implanturi de păr până în prezent. Am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid, au dispărut.

Ca bărbat să te lauzi cu asta nu e ok. Când mă uit, însă, în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel.

Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajusta pleoapele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic” , a declarat și Dinu Maxer recent, pentru aceeași sursă citată. 

VEZI și: Cum se descurcă Dinu Maxer cu copiii, în timp ce Deea e în vacanță cu noul iubit: „Sunt cu ochii cât cepele”

Artistul își dorea să-și refacă viața

Mai mult, tot în urmă cu ceva timp, Dinu Maxer a dezvăluit faptul că dorește să găsească o nouă parteneră, după divorțul de Deea. Acesta nu-și dorea să găsească doar o femeie frumoasă, ci și una plină de calități, care în momentul de față se pare că este reprezentată de Magdalena Chihaia. Chiar dacă imediat după divorț a avut mai multe încercări eșuate, artistul nu a renunțat nicio clipă de la a-și găsi sufletul pereche și a continuat să caute persoana potrivită.

„Vreau să mă îndrăgostesc! Asta vreau cel mai mult acum! E plină lumea de fete frumoase, nu zic nu, dar nu e suficient asta, vrei să ai mai mult. Dar, acel mai mult de la înălțimea vârstei mele vine cu pretenții mai mari, cu greutăți. Dar reușesc eu într-un final, trebuie doar să o găsesc!”, a dezvăluit Dinu Maxer, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Robert Drilea și Deea Maxer, dragoste fără margini. Ce mesaj emoționat i-a transmis bărbatul: „Mi-ar putea salva viața”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel