Dinu Maxer a ajuns cu fiul său la spital. Cu ce situație s-a confruntat artistul în instituția medicală: "Vreau să împărtășesc cu voi..."

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer a fost îngrijorat pentru fiul său, motiv pentru care s-a dus de urgență cu acesta la spital. Impresia sa a fost una plină de uimire având în vedere serviciile primite.

Dinu Maxer, în vârstă de 48 de ani, își dedică întreaga viață copiilor săi după ce a trecut prin divorț cu Deea. Cei doi au pus capăt relației lor, după 18 ani în care s-au iubit și au colaborat împreună. După separare, fiul lor, Andreas, a rămas alături de tatăl său, iar Maysa a rămas cu mama lor.

Dinu și Andreas au dezvoltat o relație specială, iar artistul a decis să petreacă vara aceasta urcând pe scenă în destinațiile de pe litoral alături de fiul său.

De ce a mers cu copilul la spital

Astăzi, Dinu Maxer a postat un mesaj pe internet care a stârnit îngrijorarea fanilor săi. Artistul și-a informat urmăritorii pe Instagram că fiul său, Andreas, a avut câteva probleme medicale și a trebuit să meargă la dentist. Din fericire, adolescentul nu a avut probleme de sănătate majore, ci doar câteva probleme stomatologice, care au fost rezolvate rapid. Fiul lui Dinu și Deea va purta un aparat dentar, iar tatăl său a povestit întreaga experiență pe internet, oferind câteva sfaturi celor care îl urmăresc.

În postarea de pe rețelele de socializare, Dinu a inclus și o fotografie cu Andreas, iar băiatul zâmbește, semn că se simte bine din punct de vedere al sănătății.

„Dragi prieteni, vreau să împărtășesc cu voi o experiență uimitoare pe care a avut-o fiul meu, Andreas, la clinica stomatologică(...). Am ales pentru el aparatele ortodontice(...) și trebuie să vă spun că sunt cu adevărat impresionat de rezultatele lor!
Dacă ați luat în considerare aparatul dentar clasic pentru copilul vostru, vă încurajez să optați pentru aparatele(...). Acestea sunt ușor de purtat și aproape invizibile, ceea ce i-a oferit lui Andreas încrederea să zâmbească fără să se simtă inconfortabil.

Controalele sunt mai rapide și mai rare, ceea ce înseamnă mai puține vizite la clinică și mai mult timp pentru el.
Igienizarea dintilor este mult mai ușoară cu(...), deoarece poate îndepărta aparatul pentru a-și peria și curăța dintii în mod corespunzător. Nu s-a confruntat cu restricții în alimentație, așa că poate să se bucure în continuare de mâncărurile preferate.
Și cel mai important, rezultatele tratamentului au fost impresionante! Datorită eficienței lor, el a obținut rezultate mai rapide decât ne așteptam”, a scris Dinu Maxer pe pagina sa de Instagram.

Vezi și: Cum se descurcă Dinu Maxer cu copiii, în timp ce Deea e în vacanță cu noul iubit: „Sunt cu ochii cât cepele”

Vezi și: Cum se descurcă Dinu Maxer cu copiii, în timp ce Deea e în vacanță cu noul iubit: „Sunt cu ochii cât cepele”

Este în căutarea unei noi relații

În ciuda faptului că este înconjurat de numeroase frumuseți autohtone și că multe fete trec prin fața lui, îmbrăcate în mod provocator, artistul rămâne în continuare singur. El dorește să sublinieze că nu este interesat de aventuri de niciun fel, ci că își dorește o relație serioasă cu o tânără care să fie atrăgătoare și, în același timp, suficient de inteligentă.

„Sunt cu ochii cât cepele. Dar momentan, nimic. Prima data e evident că te atrage aspectul fizic. După care, încerci să te convingi că e dublată de un intelect pe măsură. Apoi abia după aceea ai curajul să o inviți la o cafea. Dacă are doar fizic, pun punct. Eu nu caut aventuri”, a completat acesta, pentru Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel