Prima reacție a lui Dinu Maxer după ce fosta soție a declarat că își dorește un copil cu noul iubit

Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer a venit cu replica pentru Deea, după ce aceasta a afirmat că Robert Drilea vrea un copil.

După decizia de a divorța, Dinu și Deea Maxer au încercat amândoi să-și refacă viețile, dar pare că Deea a avut norocul să găsească dragostea într-un nou partener. Deși fostul ei soț a crezut și el că a găsit fericirea în brațele unei frumoase brunete, această relație s-a dovedit a fi de scurtă durată. În urma despărțirii de Dinu, Deea a întâlnit fericirea alături de Robert Drîlea, un bărbat cu care își dorește să construiască un viitor și, poate, să aducă pe lume un nou copil.

Vrea să fie tată

Noul partener al Deei s-a integrat cu ușurință în familia artistei. Potrivit mărturisirilor sale, Robert se înțelege de minune cu cei doi copii ai Deei, Andreas și Maysa. Această armonie nu este surprinzătoare, având în vedere că Robert este un familist convins, iar relația sa cu micuții este una specială și prietenoasă.

”Robert își dorește copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a spus Deea Maxer, potrivit Cancan.

Vezi și: Deea Maxer, primele declarații despre al treilea copil. Ce spune vedeta despre sarcină: „Am discutat toate aspectele legate de viitor”

Vezi și: Dinu Maxer a ajuns cu fiul său la spital. Cu ce situație s-a confruntat artistul în instituția medicală: "Vreau să împărtășesc cu voi..."

Vezi și: De ce este aproape imposibil să divorțeze Andra și Cătălin Măruță. Câte ar trebui să împartă

Este liberă

Dinu Maxer nu a rămas în tăcere și a ales să ofere câteva declarații. Cu toate că a fost rezervat, artistul a mărturisit că singurul subiect pe care îl mai are în comun cu Deea este legat de cei doi copii ai lor. În rest, ambii sunt liberi să își trăiască viața așa cum doresc, fără să se mai implice unul în viața celuilalt.

„Fiecare are viața lui, vorbim doar despre copii. Nu am nimic de declarat, dar eu și cu Deea vorbim doar despre copiii noștri. Copiii sunt ceea ce avem noi în comun.”, a mărturisit Dinu Maxer pentru playtech.ro.

Și-a câștigat dreptul de a fi lângă ei

Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noul său iubit, Deea Maxer nu poate ignora răutățile din mediul online, care vizează în special partenerul ei și chiar copiii săi.

Într-un interviu, fosta soție a lui Dinu Maxer a dezvăluit că l-a întâlnit pe Robert într-un moment dificil din viața ei. Despre apropierea rapidă dintre el și cei mici, Deea a afirmat că actualul său partener și-a câștigat dreptul de a fi alături de copiii săi și că relația lor se bazează pe respect și afecțiune reciprocă.

„L-am cunoscut pe Robert, probabil, în al doilea cel mai dificil moment al vieții mele. Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte într-o relație care nu o să funcționeze. Oamenii îmi scriu în mesaj lucrul ăsta și mă afectează, pentru că le-am permis oamenilor să își dea cu părerea mai mult decât ar trebui. Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi, ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”, a spus Deea Maxer, în cadrul emisiunii Teo Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 27 iul 2023, 18:24 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience