Dinu Maxer, declarații picante de la malul mării. Artistul a trecut la acțiune: „E plină lumea de fete frumoase, dar nu e suficient”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer a mărturisit că este în căutarea unei perechi, dar acest lucru nu vine foarte ușor la vârsta sa. Cum vede artistul viitoarea parteneră.

Dinu Maxer, după divorțul de Deea, își dorește să se îndrăgostească din nou. Artistul a dezvăluit ce calități consideră că ar trebui să aibă viitoarea sa iubită. Cu cei 48 de ani ai săi, Dinu Maxer nu mai caută neapărat doar frumusețea într-o femeie.

Cu dorința de a încerca din nou o relație, dar în continuare lăsându-și rănile să se vindece după divorțul de Deea, Dinu Maxer se uită cu atenție la ce anume caută într-o viitoare parteneră.

Ultimele sale relații s-au încheiat în mod dezastruos, iar artistul admite că a devenit din ce în ce mai exigent față de femeile pe care le-a întâlnit în ultima vreme. Cu o maturitate acumulată odată cu trecerea anilor, Dinu Maxer a învățat să caute mai mult decât aspectul fizic într-o potențială parteneră, punând accent pe calitățile și valorile care contează cu adevărat într-o relație.

La vârsta lui se vine cu pretenții

În ciuda experiențelor dificile, Dinu Maxer rămâne deschis și speră să întâlnească persoana potrivită, cu care să împărtășească un viitor fericit și împlinit.

„Vreau să mă îndrăgostesc! Asta vreau cel mai mult acum! E plină lumea de fete frumoase, nu zic nu, dar nu e suficient asta, vrei să ai mai mult. Dar, acel mai mult de la înălțimea vârstei mele vine cu pretenții mai mari, cu greutăți. Dar reușesc eu într-un final, trebuie doar să o găsesc!”, a dezvăluit Dinu Maxer, pentru Click!

Femeile îi dau 32 de ani

Cu toate că experiențele au fost dificile, Dinu rămâne ferm adeptul relațiilor de lungă durată. Cu toată sinceritatea, el recunoaște că până în prezent, nu a întâlnit o altă femeie care să-i cucerească inima și să-l determine să fie fidel pe viață.

„ Mi-am dat seama că nu mai sunt axat neapărat pe brunete, pe un tipar, îmi plac și blondele, la fel de mult. Trebuie, însă, să mă îndrăgostesc! Mie femeile îmi dau în prezent maxim 32 de ani!

Acum, dacă nu mai am cui să-i fiu fidel, îmi doresc o altă parteneră. Nu-mi plac aventurile. Prefer să stau, mai degrabă, singur. Sper să găsesc o persoană să mă accepte cu acest val de publicitate cu care vin la pachet. Se pare că e cam greu!”, a mai spus Dinu, pentru sursa citată.

A avut parte de companie în Dubai

Dinu Maxer și Ada au o frumoasă colaborare când vine vorba despre coregrafii, iar în acest context, salsa a fost dansul pe care Dinu l-a abordat recent, după cum a dezvăluit în emisiunea "Detectorul de minciuni" alături de Bianca Drăgușanu. Împreună, au explorat muzee și alte atracții turistice din zonă.

„După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai, dar având în vedere că ați descoperit acest lucru vă spunem o parte din motivul plecării noastre: o să devenim brand ambasadori ai unui Festival organizat în Dubai în 2024. Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul. Bineînțeles că dacă am ajuns acolo ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și party-urile de acolo”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Artista exprimă admirație sinceră pentru Dinu, laudându-l în termeni ce nu pot fi decât elogioși. Îl descrie ca pe un bărbat care știe exact ce își dorește de la viață, hotărât, curajos și chiar haios.

„Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioada”, a spus Magdalena recent.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel