Deea Maxer a răbufnit. Ce a scos-o din minți pe vedetă: „...nopți nedormite, de stres!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Deea Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Deea Maxer

Deea Maxer a intervenit, din nou, în online pentru a îi corecta pe răutăcioși. Vedeta și-a răstit afirmațiile pentru a se face auzită.

Deea Maxer, una dintre divele care au intrat în atenția media în ultimul timp, alături de fostul său soț de care a divorțat, Dinu Maxer. Divorțul celor doi a fost atât de răsunător, încât și astăzi publicul se oprește pentru a fi la curent cu ultimele declarații transmise de cei doi.

De data aceasta, este vorba despre Deea Maxer, care și-a găsit pe altcineva, iar acest fapt a fost criticat de fani deoarece anumite voci susțin că este mult prea devreme. Cu toate acestea, Deea s-a arătat neatinsă de criticile pe care le-a primit. Ba chiar mai mult, protagonista a venit cu declarații aproape de fiecare dată când a fost pusă sub „lupa” moralității. Aceasta își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața sa.

Vezi și: Adrian Despot, victima depresiei, de la 19 ani: „Este ca un vierme de care nu scapi niciodată” Cum gestionează artistul această afecțiune

Vezi și: Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruță, după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „A fost păcălită, iar ea a căzut în plasă”

Muncește continuu, dar fanii nu o cred

De aceea, având o viață personală destul de afișată în mediul online, Deea este deseori subiectul unor critici aspre din partea urmăritorilor ei. Spre exemplu, recent, mai multe voci au criticat-o pentru stilul de viață comod, după cum văd aceste persoane, iar Deea s-a arătat consternată de afirmațiile făcute din rândul privitorilor.

“Vai, mereu te plimbi! Nu, doar muncesc! Pentru unii munca e la kilometri distanță de casă, la kilometri de riscuri, la kilometri de nopți nedormite, de stres!

''Ești foarte norocoasă! Cu cat muncesc mai mult cu atât sunt mai norocoasă! Dumnezeu ne iubește pe toți, doar că acțiunea și atitudinea fac diferență.'', le-a răspuns Deea Maxer răutăcioșilor.

Vezi și: Dinu Maxer, implicat într-un accident rutier, alături de fiul său. Abia acum s-a aflat: „Mă mir că nu s-a lovit”

Vezi și: Deea Maxer, reacție acidă în mediul online. Mesajul primit de vedetă în miez de noapte: „Eu nu pricep...”

 

O altă intervenție

Faptul care a indignat-o profund pe vedetă este că mai multe persoane își exprimă opinii despre situația sa actuală, iar evenimentul care a umplut paharul a fost un mesaj primit de la un fan la miezul nopții, în care acesta și-a expus propria sa viziune despre greșelile pe care Deea le face în viața sa.

Reacția celebrității nu a întârziat să apară, izbucnindu-și frustrarea prin intermediul mass-mediei. Din conținutul imaginii, nu se poate deduce conținutul mesajului venit de la fan, însă pare să fie o persoană din lista de prieteni a vedetei:

„Când oamenii care nu te cunosc...simt nevoia să îți ofere sfaturi de viață în miez de noapte. În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi? Eu nu pricep...

Sfaturile nu sunt acatiste... nu le mai lăsați dacă nu vi se cer... plus că nici sfătoșii nu-s ușă de biserică. Primesc zilnic sfaturi”, a scris Deea Maxer, pe contul ei personal de Instagram.

Vezi și: Blonda care l-a refuzat vehement pe Dinu Maxer: „M-a durut, îți dai seama”. Motivul invocat de femeie

Vezi și: Dinu Maxer rupe tăcerea în legătură cu fosta soție, Deea Maxer. Ce spune artistul despre trecutul celor doi: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel