Adrian Despot, victima depresiei, de la 19 ani: „Este ca un vierme de care nu scapi niciodată” Cum gestionează artistul această afecțiune

Data publicării:
Adi Despot, foto TVR 2
Descriere foto: Adi Despot, foto TVR 2

Adrian Despot e recunoscut că se confruntă cu depresia,  de la vârsta de 19 ani. 

Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Mai mult, iubitorii muzicii îi cunosc exigența, iar după mai bine de 30 de ani de carieră, Adrian Despot este, pe lângă interpret, compozitor și producător cunoscut în lumea muzicală. Pe lângă succesul artistic, Adrian Despot se mândrește cu o familie superbă. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artistul se confruntă cu depresia, încă de la vârsta de 19 ani.

Adrian Despot, victima depresiei, de la 19 ani

Recent, Adrian Despot a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai,  acolo unde a mărturisit că suferă de depresie și a spus cum gestionează această afecțiune. Artistul a recunoscut că, oricât a încercat să scape de această afecțiune, totul a fost în zadar. 

„Nu m-am documentat legat de depresie, pentru că, într-o oarecare măsură, sunt dependent de ea, în sensul că mă ajută efervescența ei, din punct de vedere creativ. Pe de altă parte, oricât de trecut prin depresie, de-a lungul timpului, sunt și oricât de poate bun sfătuitor sunt în a scăpa de ea, realizez că depresia este ca un vierme de care nu scapi niciodată. Sunt perioade în care intră într-o stare latentă, dar, din când în când, se trezește la viață, iar, în momentul în care se trezește la viață, oricât de mult ai ști tu despre ea și ce ar trebui să faci, și cum să o eviți, și cum să o pui la somn, ea e acolo. Chiar azi dimineață, în timp ce mă plimbam cu cățelul, mă gândeam, dacă nu cumva, câteodată, am eu nevoie de ea și o trezesc, pentru a mă simți poate special sau poate a mă simți mai viu decât sunt în momentul respectiv', a declarat Adrian Despot, la emisiunea lui Denise Rifai.

Adi Despot, despre primele semne ale depresiei

Adrian Despot a povestit că primele semne ale acestei afecțiuni le-a avut la vârsta de 19 ani, când a început să intre mai mult în lumea artistică. Artistul a recunoscut că nu își dorea să ajungă vedetă și să aibă faimă. 

„Când am avut prima emisiune în 1995, de a doua zi, oamenii se uitau la mine pe stradă și eu nu eram pregătit pentru lucrul ăsta. Atunci, depresiile și angoasele mele au explodat. În camera aceea extrem de mică, eram eu, cu chitara, în universul meu. Nu aveam nevoie de faimă, nu aveam nevoie de bani, nu voiam să fiu artist, nu căutam toate lucrurile acestea.', a mărturisit Adrian Despot, în aceeași emisiune.

Citește și: Adrian Despot, despre interviul de acum 14 ani care a devenit viral, după ce a înjurat o reporteriță: „Cred că sunt singurul om căruia i-a părut rău de ea”

Cine este mama lui Adi Despot și cum l-a ajutat în carieră: „Și-a dorit toată viața să-și vadă copilul la televizor”

Nemulțumirile pe care le are Dan Negru, cu privire la televiziunea românească: „Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise”

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruță, după ce Deea a fost invitată în emisiunea lui: „A fost păcălită, iar ea a căzut în plasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel