Cristina Cioran se reprofilează profesional. Ce va aduce nou pentru public: „Am vrut de mulţi ani să fac asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ kikicioran
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ kikicioran

Cristina Cioran dorește o nouă emisiune. Cum își va pune în aplicare vedeta pasiunea.

La 46 de ani, Cristina Cioran este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din peisajul media românesc. De-a lungul timpului, vedeta a prezentat emisiuni de succes, printre cele mai populare fiind "Cu dădaca în bucătărie" și "Acasă în bucătărie," difuzate la Antena 2 (acum Antena Stars), și "Pericol de explozie," un proiect în care a colaborat cu Paula Chirilă, la TVR 2. Mai apoi, Cristina Cioran a ținut locul Simonei Gherghe în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, în perioada în care aceasta se afla în concediu de maternitate.

În ultima vreme, Cristina Cioran a luat o pauză de la televiziune și a dispărut din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, chiar dacă a stat pe "tușă," vedeta a pregătit surprize pentru fanii care o îndrăgesc. Astfel, ea va lansa o emisiune culinară care va debuta în această toamnă.

Este o emisiune culinară

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a anunțat cu entuziasm că și-a dorit dintotdeauna să prezinte o astfel de emisiune culinară.

„Am vrut de mulţi ani să fac asta şi mereu mi-am găsit scuze să nu încep sau m-am apucat de altceva. Pentru mine gătitul este relaxarea totală şi distracţia mea favorită. Inclusiv atunci când greşesc”, a povestit Cristina Cioran, într-un interviu pentru Paginademedia.

A fost mereu o pasiune pentru ea

Cristina Cioran dezvăluie că gătitul reprezintă una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, iar faptul că noul proiect se va desfășura în zona culinară o face să se simtă extrem de recunoscătoare.

„Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc şi mi-am dorit foarte mult să continui cu această pasiune. Fac mese şi gătesc pentru prieteni de foarte mult timp, de când mă stiu, aşadar a fost şi o încurajare a lor să duc pasiunea mai departe”, a mai declarat vedeta, pentru sursa citată.

Vezi și: Cătălin Măruță, pălmuit în direct de Cristina Cioran. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Uite, tremur, jur”

Vezi și: Oana Roman face acuzații dure, în cazul „azilelor groazei”: „Complicitatea instituțiilor statului la toate nivelele...”

Vezi și: Cristina Cioran aduce în discuție „azilele groazei”. Actrița vine cu o propunere: „Poate cu această ocazie...” / EXCLUSIV

Cristina Cioran a avut parte de o surpriză neplăcută din partea lui Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă pe Pro TV

Cristina Cioran a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a avut parte de șocul vieții ei. Vedeta a venit pentru a vorbi despre noua sa pasiune, arta culinară, însă lucrurile nu s-au desfășurat după cum credea ea. Actrița și-a deschis recent un vlog în domeniu, unde le împărtășește fanilor săi cele mai inedite și ascunse trucuri din bucătărie. Se pare însă că discuția a degenerat rapid, iar de la pasiuni, s-a trecut direct la fobii.

Cristina Cioran: Nu vreau să vadă telespectatorii ce mi-au pus acolo. Să vină miliția!

Cătălin Măruță: Sub această plăcintă au fost puți niște viermișori comestibili, sunt din bucătăria asiatică, se mănâncă, sunt crocanți.

Cristina Cioran: Hai mănâncă tu, ia să văd. Mănâncă. Eu prefer semințele.

Cătălin Măruță: Dar să știi că ăștia sunt folosiți pe post de semințe. Asta e fobia ta?

Cristina Cioran: Nu chiar, dar mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite, tremur, jur.

Vezi și: Fiica Cristinei Cioran a împlinit doi ani: „Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul”. Cum arată viața sentimentală a actriței în prezent / EXLCUSIV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel