Fiica Cristinei Cioran a împlinit doi ani: „Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul”. Cum arată viața sentimentală a actriței în prezent / EXLCUSIV

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ kikicioran
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ kikicioran

Cristina Cioran a răspuns întrebărilor noastre cu privire la viața ei ca mamă singură. Actrița are planuri mari.

Fiica Cristinei Cioran a împlinit doi ani! Fiind o întreagă poveste în spatele nașterii micuței Ema, Cristina Cioran, actriță, a fost amabilă pentru a ne răspunde la câteva întrebări. Fiind ziua Emei, am început interviul prin a îi ura un frumos „La mulți ani!” micuței sărbătorite. Auzindu-se pe fundal zgomot de petrecere, am întrebat-o pe mămică câteva lucruri despre situația actuală de acasă. 

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Cristina Cioran a transmis un sincer și călduros "La mulți ani" micuței sale. Astăzi, Ema a sărbătorit doi anișori, iar vedeta a marcat această ocazie într-un mod special.

Recomandă răbdarea

După o perioadă tumultuoasă, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au găsit un teren comun. Cei doi comunică și țin legătura de dragul fetiței lor pentru a îi oferi un viitor cât mai bun. De asemenea, fiind o mamă singură, am întrebat-o pe vedetă cum se descurcă având în vedere că s-a despărțit de fostul partener cu ceva timp în urmă. Răspunsul acesteia nu a avut întârziere.

„Cel mai important e să ai răbdare, știți cum e cu răbdarea, e și un lux s-o ai, și eu mă lupt! Dar e splendid (n.r. viața de mamă singură), e foarte bine, e mai bine decât mi-am imaginat. Ema e un copilaș foarte bun!”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristian Cioran.

Nu caută un partener, momentan

Mai departe, am întrebat-o pe actriță dacă și-a găsit pe cineva sau dacă are în vedere căutarea unui nou partener. Am aflat cu entuziasm că artista nu are în vedere aceste aspecte, ea concentrându-se pe planul profesional, în prezent.

„Nu, nu e o prioritate viața sentimentală acum”, ne-a mai spus Cristina Cioran.

Pregătește o emisiune culinară specială

Venind vorba despre carieră, am încercat să aflăm de la celebra actriță ce planuri are pentru viitorul apropiat în acest sens. Astfel, protagonista dorește să facă o emisiune despre gătit, doar că nu știe dacă să o facă pe o platformă online sau la televizor.

„În curând voi avea o emisiune de gătit, un cooking show, pe internet sau la televizor, încă nu m-am hotărât”, a mai adăugat actrița, pentru Spectacola.

Mesajul special postat de actriță, petru fiica ei

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, actrița a împărtășit câteva imagini adorabile alături de fiica sa, însoțite de un mesaj emoționant, în care a exprimat toate urările sale pentru micuța Ema.

„La mulți ani, micuța noastră Ema! Astăzi este o zi specială, deoarece micuța noastră Ema împlinește 2 ani! Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul și cât de multă bucurie ne-a adus în viața noastră. Știu că acești doi ani au fost doar începutul unei călătorii extraordinare. Vom fi mereu aici, alături de tine, pentru a-ți oferi sprijinul și dragostea noastră necondiționată la fiecare pas pe care îl faci. Promitem să te încurajăm și să te ghidăm, să te susținem și să te protejăm mereu”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel