Cătălin Măruță, pălmuit în direct de Cristina Cioran. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Uite, tremur, jur”

Data publicării:

Cristina Cioran a avut parte de o surpriză neplăcută din partea lui Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă pe Pro TV. 

Cristina Cioran a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a avut parte de șocul vieții ei. Vedeta a venit pentru a vorbi despre noua sa pasiune, arta culinară, însă lucrurile nu s-au desfășurat după cum credea ea. Actrița și-a deschis recent un vlog în domeniu, unde le împărtășește fanilor săi cele mai inedite și ascunse trucuri din bucătărie. Se pare însă că discuția a degenerat rapid, iar de la pasiuni, s-a trecut direct la fobii.

Cristina Cioran: Nu vreau să vadă telespectatorii ce mi-au pus acolo. Să vină miliția!

Cătălin Măruță: Sub această plăcintă au fost puți niște viermișori comestibili, sunt din bucătăria asiatică, se mănâncă, sunt crocanți.

Cristina Cioran: Hai mănâncă tu, ia să văd. Mănâncă. Eu prefer semințele.

Cătălin Măruță: Dar să știi că ăștia sunt folosiți pe post de semințe. Asta e fobia ta?

Cristina Cioran: Nu chiar, dar mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite, tremur, jur.

VEZI și: Cristina Cioran, blocată în lift cu Ștefan Bănică Jr.: „A fost un moment foarte fain. Cred că am stat 20 de minute”


Cristina Cioran l-a pălmuit în direct pe Măruță

Și când credea că lucrurile s-au mai liniștit, Cristina Cioran a avut parte de un nou șoc. Din tavanul platoului a ieșit un păianjen uriaș, moment în care vedeta s-a speriat îngrozitor. Chiar dacă aceasta a început să râdă, ulterior, nu s-a putut abține, și i-a dat mai multe palme în direct lui Cătălin Măruță, pentru farsa pe care i-a pregătit-o.

Cătălin Măruță: N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță. Mie, de exemplu, nu-mi plac șerpii.

Cristina Cioran: Eu n-am nicio problemă!

Cătălin Măruță: Cu păianjenii cum ești?

Cristina Cioran: N-am nicio problemă!

Citește și: „Încercăm pe cât se poate”. Cristina Cioran s-a întâlnit cu Alex Dobrescu. Actrița, confesiuni neașteptate

Cristina Cioran nu merge în vacanță vara

Chiar dacă este perioada concediilor, când extrem de multe vedete de la noi în țară răsuflă ușurate că pot uita, în sfârșit, de tot ce înseamnă cotidian și se întrec în fel de fel de destinații exotice, Cristina Cioran spune că ea nu este adepta vacanțelor de vară. Vedeta își dorește să muncească inclusiv în această perioadă, singurele ieșiri fiind acasă la mama sa.

„Mie nu-mi place vacanța pe timp de vară, e exagerat de cald, facem mici plimbări până la mama, la Constanța. Mie îmi place să lucrez în general vara, când alții își iau concedii”, a dezvăluit Cristina Cioran, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cât despre fiica ei, actrița spune că nu s-a gândit la nimic ce ține de viitor Emei, întrucât micuța trebui să-și croiască singură pașii, după propriile pasiuni și plăceri.

„Nu am planuri în privința Emei, ea își va alege singură viitorul profesional. Nu sunt genul acela de mamă care se impune, își va alege singură viitorul.

Ea trebuie să vadă și să simtă dragostea tatălui ei. Acel partener pe care îl va alege va trebui să îi ofere cel puțin dragostea pe care o oferă tatăl ei, dragostea paternă”, a mai declarat Cristina Cioran.

Citește și: Cristina Cioran aduce în discuție „azilele groazei”. Actrița vine cu o propunere: „Poate cu această ocazie...” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel