Oana Roman face acuzații dure, în cazul „azilelor groazei”: „Complicitatea instituțiilor statului la toate nivelele...”

Data publicării:
Oana Roman, captură video Instagram
Descriere foto: Oana Roman, captură video Instagram

Oana Roman și-a făcut și ea publică opinia cu privire la cel mai recent eveniment care s-a petrecut în România și care a îngrozit întreaga țară. 

De câteva zile, subiectul care a îngrozit România continuă să facă vâlvă peste tot, oamenii punându-și în continuare întrebări, încercând să înțeleagă cum a fost posibil să se întâmple o astfel de situație într-o țară civilizată. Despre „azilele groazei” este vorba, unde zeci de oameni vârstnici au fost găsiți în niște condiții îngrozitoare. Extrem de multe persoane publice s-au arătat a fi șocate până acum, iar Oana Roman și-a făcut și ea în final publică opinia. Vedeta comentează mereu la cald toate evenimentele ce au loc în țara noastră, însă de data acesta, ea și-a dorit să vadă ce direcție iau lucrurile și care este concluzia autorităților.

„Am evitat foarte mult săptămânile astea să comentez despre scandalul ăsta care a apărut peste tot, referitor la azilele de bătrâni. Am evitat, pentru că am vrut să văd încotro se îndreaptă discuția și ce se va întâmpla. Concluzia pe care eu am tras-o este una foarte tristă. Nu numai că acolo s-au petrecut niște atrocități, cu complicitatea instituțiilor statului la toate nivelele, dar și pentru că acest scandal a ieșit la iveală dintr-un anume motiv. Eu vă spun care este teoria mea.”, a spus Oana Roman, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Cristina Cioran aduce în discuție „azilele groazei”. Actrița vine cu o propunere: „Poate cu această ocazie...” / EXCLUSIV

Teoria Oanei Roman, cu privire la „azilele groazei”

Așadar, Oana Roman spune că intențiile celor care au descoperit acest dosar nu au fost deloc unele sincere, ci există și acolo propriile interese. Este vorba doar despre un joc politic, mai susține fosta soție a lui Marius Elisei.

„Toți știau de mult și nimeni nu a spus nimic. De ce? Pentru că sunt complici unii cu alții și aveau un interes. Au scos acest dosar la iveală acum strict din motive politice, nu pentru că lor le pasă, pentru că ei sunt la fel de îngrozitori. Au niște interese ca să dărâme niște oameni și de ambele părți sunt niște torționari și niște oameni care trăiesc doar din interese personale, fără grijă față de ceilalți. Nu vă imaginați că cei care țipă și care fac acum scandal îi interesează.”, a continuat aceasta.

Citește și: Florin Zamfirescu, dezvăluiri cutremurătoare despre „azilele groazei”: „Au înfășurat-o în covor și au lăsat-o pe holuri. Dimineața era moartă”

Dan Negru, reacție vehementă în acest scandal

Dan Negru nu a putut nici el să treacă cu vedera acest subiect atât de controversat. Prezentatorul TV spune că în țările străine, bătrânii sunt extrem de respectați și nu există nicicum această „discriminare” de vârstă, atât de vizibilă în țara noastră.

„Nu cred că ar permite Japonia azile cu bătrâni umiliți! E țara cu cea mai îmbătrânită populație din lume și mai mult de jumătate din pensionarii trecuți de 70 de ani continuă să muncească voluntar! Peste 50 mii de oameni au trecut de 100 de ani.

În Japonia, America sau in Europa bătrânețea nu e o povară! Discriminarea de vârstă există în România în orice domeniu. Noi suntem singurii care punem riduri pe sufletele bătrânilor!', a transmis Dan Negru, pe contul lui oficial de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel