„Clacam și mă refugiam în frigider”. Carmen Brumă, după ce a slăbit 37 de kilograme: “Sportul nu este esențial pentru slăbit”

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Brumă a vorbit despre lupta ei cu kilogramele și a dezvăluit ce a ajutat-o să slăbească, de fapt. 


Carmen Brumă s-a luptat cu kilogramele în plus în jurul vârstei de 16 ani, când s-a mutat cu familia în Rusia și a început să își caute confortul emoțional în mâncare. Partenera lui Mircea Badea a reușit, într-un final, să scape de 37 de kilograme, însă abia după ce a găsit formula ideală pentru organismul ei. Ea recunoaște că a încercat tot felul de diete draconice, care i-au pus sănătatea în pericol. 

Mai mult, vedeta spune că, deși este un fan al sportului, acesta nu a fost un element esențial în slăbirea ei, ci, mai degrabă, a ajutat-o pentru tonus și pentru a-și sculpta trupul. „Abdomenul” l-a lucrat în bucătărie, prin alimentație și printr-un stil de viață disciplinat și sănătos. 

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm – a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.

Carmen Brumă: 5 reguli pentru o alimentație sănătoasă în post

A ajuns la depresie din cauza kilogramelor în plus


Vedeta spune că drumul ei spre un corp subțire și sănătos nu a fost unul simplu și că a trecut prin multe experiențe care i-au pus sănătatea în pericol, înainte de a învăța ce îi face bine și ce nu. Mai mult, aceasta mărturisește că a trăit o adevărată dramă, adolescentă fiind, și că psihicul a fost un element cheie în reușita ei. 

Carmen Brumă, la minus 35 de grade, goală, pe balcon: „M-a găsit maică-mea. A fost dramatic”. Motivul pentru care antrenoarea stătea dezbrăcată în frig

„Când am ajuns acolo am intrat într-un soi de depresie. Și m-am refugiat în mâncare. Am avut senzația că m-am trezit peste noapte cu 37 – 40 de kilograme în plus. În momentul acela am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea. Am început să țin cure de slăbire, am fost pe marginea prăpastiei. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi – povestea Carmen Brumă acum ceva timp.

Când NU trebuie să te cântărești. Carmen Brumă: „Plusurile pe cântar sunt cauzate de retenția de lichide”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel