Carmen Brumă, la minus 35 de grade, goală, pe balcon: „M-a găsit maică-mea. A fost dramatic”. Motivul pentru care antrenoarea stătea dezbrăcată în frig

Data publicării:

Carmen Brumă a povestit episodul mai neplăcut din viața sa, ce a determinat-o să adopte stilul de viață sănătos, pe care-l urmează în prezent.

Carmen Brumă este astăzi un exemplu de urmat, când vine vorba despre silueta perfectă și despre un stil de viață cât mai echilibrat și sănătos. Ajunsă la vârsta de 45 de ani, soția lui Mircea Badea se bucură de un abdomen plat cu pătrățele și de un trup ca tras prin inel. Chiar dacă fanii nu și-ar imagina-o niciodată pe frumoasa antrenoare cu câteva kilograme în plus, aceasta a avut un moment extrem de dur în copilărie, când a acumulat în jur de 40 de kilograme.

„Poveseta mea a început în adolescență, când a trebuit să ne mutăm în Moscova. Eram în culmea gloriei mele, ieșisem Miss Boboc. Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Așa, fără să simt, Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3, pur și simplu, am avut senzația că mă trezesc peste noapte cu 37 de kilograme spre 40 în plus.

Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta.”, a povestit Carmen Brumă, în poscastul „Te ascult cu Ilinca Vandici”.

Carmen Brumă, secretul căsniciei cu Mircea Badea: ”Chimia de la început vine și pleacă”. Cum au gestionat cei doi bullyingul, de-a lungul timpului

 

Carmen Brumă a apelat la diferite diete

Faptul că din Miss Boboc s-a transformat într-o adolescentă cu probleme grave în greutate, a determinat-o pe aceasta să apeleze la diferite diete extreme, care i-au pus sănătatea în pericol, într-o măsură sau alta. Deși a fost o perioadă foarte grea în viața ei, Carmen Brumă nu regretă nimic, pentru că altfel, spune ea, nu ar mai fi fost cine este astăzi.

„Am încercat toate prostiile. Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze. Am mâncat ce vrei tu. Am băut oțet. Spune tu orice, eu am încercat în perioada aia.

Ajunsesem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă, că în momentul în care mergeam pe stradă și ajungeam în fața unei cofetării și vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi, nu puteam să controlez asta, e o traumă. Din fericire am reușit să o transform într-o chestie pozitivă. Cumva, toată suferința asta m-a modelat. Eu nu regret deloc, pentru că asta m-a transformat, m-a șlefuit, m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi. Fără suferința aia nu eram ce sunt acum. Așa am ajuns eu să-mi descopăr pasiunea de a face ceea ce fac și asta cred că e menirea mea. 

Carmen Brumă, sfaturi de hidratare pe timp de caniculă: ”Nu beți apa cu gheață”. Antrenoarea de fitness trage un semnal de alarmă cu privire la cafea și la alcool

 

De ce a stat Carmen Brumă la minus 35 de grade pe balcon

În încercarea disperată de a găsi soluții pentru a slăbi cât mai repede, antrenoarea a recurs chiar și la un gest extrem, care a speriat-o foarte tare pe mama acesteia, la vremea respectivă.

„După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. La un moment dat m-a găsit maică-mea la minus 35 de grade pe balcon. Eram întinsă, stăteam dezbrăcată în speranța că o să mă îmbolnăvesc și dacă o să mă duc la spital o să slăbesc cu siguranță. A fost un episod ușor dramatic. După care mi-am dat seama că nu asta este soluția.”, a explicat vedeta în timpul podcastului.

Chec cu fructe fără zahăr. Rețeta de DIETĂ a lui Carmen Brumă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel