Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care urmează o dietă celebră: „Există niște hormoni-cheie”

Data publicării:

Carmen Brumă a fost invitată la emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, unde a vorbit despre pericolele postului intermitent.

Carmen Brumă a slăbit peste 30 de kilograme, în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a reușit să se mențină în formă Ea a reușit, în tinerețe, să slăbească peste 30 de kilograme și s-a menținut de-a lungul timpului. 

Carmen Brumă dezvăluie DIETA ideală: „Rețeta minune există”

„Foarte important mi se pare faptul că de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung. Slăbitul și îngrășatul. Yo-Yo Dieting cum se numește, pentru că îţi crește foarte mult grăsimea din interiorul abdomenului. Tu atunci când dai jos, dai jos și masă musculară, dai jos conținut intestinal, dai apă, dar când te îngrași cu exclusiv grăsime.

Şi treptat ajungi să fii din ce în ce mai pufos, ca să înțeleagă toată lumea, adică  îți crește foarte mult stratul de grăsime și-ți scad cheltuielile metabolice"”, a transmis Carmen Brumă în emisiunea de la Antena 3. 

Carmen Brumă, MENIUL după care se ghidează în vacanțe, pentru a nu se îngrășa: "La mine funcționează următoarea combinație..."

Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin postul intermitent

Celebrul antrenor de fitness atrage atenția asupra riscurilor la care se expun femeile care urmează postul intermitent, despre care spune că ar putea aduce probleme de fertilitate. 

„În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni-cheie în ovulație”, a spus vedeta la Antena 3. 

Carmen Brumă, ALIMENTUL pe care îl consumă în fiecare dimineață: „Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii”

Mai mult, aceasta atrage atenția că postul intermitent ar putea afecta și masa musculară, ducând, într-un final, la îngrășare. 


„Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează.
Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (...).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil", a mai spus Carmen Brumă, joi seară, la Antena 3. 

Carmen Brumă, despre marea GREȘEALĂ care ne îngrașă: Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel