Carmen Brumă, despre marea GREȘEALĂ care ne îngrașă: Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede

Data publicării:
Carman Bruma, foto Instagram
Descriere foto: Carman Bruma, foto Instagram

Carmen Brumă a spus care sunt cele cinci reguli esențiale pentru slăbit. 

Carmen Brumă este cunoscută pentru dietele sale și pentru sfaturile de nutriție și chiar dacă acum are o siluetă de invidiat, iubita lui Mircea Badea a avut probleme cu kilogramele, ajungând la 86 de kilograme.

Vedeta își încurajează urmăritorii să-i urmeze sfaturile de întreținere și a prezentat cinci reguli pe care trebuie să le urmăm, dacă vrem să slăbim.

Mai mult, Carmen Brumă a explicat de ce este importantă hidratarea în procesul de slăbire, dar și de ce nu este recomandat să mâncăm după apusul soarelui. Vedeta a pus accentul și pe importanța mișcării, a stabilirii meselor fixe, cu repaus alimentar între ele, dar și a renunțării la zahăr și alcool.

Carmen Brumă, despre cele cinci reguli esențiale pentru slăbit
 

1. Nu mai ciuguliţi. Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 - 5 ore. Beţi apă, ceaiuri neîndulcite sau cafea.

2. Beţi suficientă apă! Apa este esențială pentru funcționarea optima a organismului și ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism deshidratat, un organism insuficient hidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte. Sigur că apa nu ține de foame, dar vă ajută să o păcăliți și vă ajută să prelungiți senzația de sațietate și să identificați corect senzația de foame și să faceți distincția dintre foame și poftă.

3. Nu mai mâncaţi după apusul soarelui, ora 17.00, în această perioadă! Metabolismul nostru funcţionează în strânsă legătură cu mişcarea soarelui pe cer. În momentul în care soarele apune, metabolismul este încetinit. Dacă, totuşi, nu vă puteţi stăpâni, alegeţi alimente foarte uşoare, cu puţine calorii, care se digeră mai uşor.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel