Carmen Brumă, MENIUL după care se ghidează în vacanțe, pentru a nu se îngrășa: "La mine funcționează următoarea combinație..."

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit meniul pe care îl urmează mereu când pleacă în vacanțe.

Carmen Brumă are una dintre cele mai invidiate siluete din rândul persoanelor publice. Vedeta face sacrificii enorme pentru a arăta așa și, spune ea, nici în vacanțe nu întrece limitele. Pentru că multe persoane sunt curioase de secretul siluetei de vis pe care îl are partenera lui Mircea Badea, aceasta s-a hotărât să vorbească pe rețelele de socializare, despre cum reușește să nu se îngrașe, atunci când merge în regim all inclusive. 

"M-am întors dintr-un weekend "all inclusive" în Bulgaria și m-am gândit să vă scriu câteva "strategii" care să vă ajute să vă satisfaceți toate poftele culinare și să treceți fără kilograme în plus peste vacanțele în sistem "all inclusive"., a început Carmen Brumă să spună pe Instagram.

După ce meniu se ghidează Carmen Brumă în vacanțe

Așadar, vedeta le-a oferit fanilor ei opțiuni pentru fiecare masă principală din zi, care pot fi găsite în orice complex all inclusive. Dacă la micul dejun, aceasta se axează pe o masă ușoară, care să-i ofere și proteinele de care are nevoie, la prânz Carmen Brumă alege să își satisfacă poftele, dar nu uită complet de limite. 

"La mine funcționează următoarea combinație:
- MIC DEJUN consistent, de exemplu omletă cu legume proaspete, pâine, o felie mică de brânză, cafea
- După micul dejun încerc să mă mișc cât mai mult, fie fac un antrenament scurt în cameră ( aproximativ 20 min), de genul celor din programele mele, fie înot, alerg, merg etc.
- PRÂNZUL e momentul în care mănânc alimentele periculoase de care îmi este poftă ( de obicei dulciuri, în cazul meu, și foarte rar pizza, paste etc). De cele mai multe ori, renunț la mâncare și mănânc doar desert sau mănânc o salată (sau o supă) și apoi desert.", a mai dezvăluit Carmen Brumă.

Cum arată cina perfectă pentru Carmen Brumă

Când vine vorba de cină, antrenoarea de fitness se întoarce la regulile impuse de dietă. Aceasta optează mereu pentru o sursă de proteină slabă, însoțită de fiecare dată de legume.

"CINA e, de cele mai multe ori, "regulamentară", o sursă de proteine (pește, friptură slabă, creveți etc.) cu salată. ALCOOL beau rar, să zicem maximum 2 pahare cu vin roșu într-o vacanță de 7 zile. Încerc să-mi monitorizez pașii făcuți zilnic și să fiu constant în jurul valorii de 10.000 sau peste.", a continuat aceasta.

Carmen Brumă, ALIMENTUL pe care îl consumă în fiecare dimineață: „Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii”

Vedeta are probleme cu varicele

Carmen Brumă a apelat la o procedură mini-invazivă recent, scleroterapia, pentru a rezolva problemele cu varicelele cu care se confruntă de ani buni și de care nu a reușit să scape. Vedeta le-a împărtățit fanilor și câteva sfaturi, în cazul în care se confurntă cu aceeași problemă. Și această problemă de sănătate are legătură cu alimentația.

”Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația și să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația, pentru că varicele și constipația nu fac casă bună deloc. Ai nevoie de fibre și solubile și insolubile și de apă, că degeaba mănânci fibre, dacă nu te hidratezi corespunzător. Poți să faci chiar mai rău. Bioflavonoide, pigmenții din fructe și legume, ele au capacitatea de a proteja pereții vaselor de sânge și chiar îi întăresc. Vitaminca C, e o vitamină care stimulează circulația și ajută producția de colagen. Avem nevoie și de vitamin E. Nu faci lucruri care să diminueze producția de colagen, excesul de zahăr, expunerea la soare excesivă și fumatul. Cel mai bun lucru pe care îl poți face e să te miști. Venelor le place mișcarea, dacă te miști, se comportă frumos. Asta m-a ajutat să le țin sub control. Evitați mersul la sală, însă, și ridicatul greutăților mari”, a concluzionat Carmen Brumă.

Motivul pentru care Carmen Brumă nu își expune copilul pe rețelele de socializare: Am simţit că nu e corect faţă de el



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel